Tehnički kutak > Garaža

Gilera DNA 50>70>150>180by Matija

<< < (148/285) > >>

matija84m:
E vec sam skupio selne a kad ono nema potrebe. Zagrize junacki :headbang:
Pipak na glavi je mozda nijansu tanji od ostalih pa sam samo tu stavio selnu iako nema potrebe, ali mi je tako kost na mjestu pa neka ostane :)

Corector:

--- Citat: PchelaUbica - 23 Rujan, 2020, 20:23:56 ---Mrale red je da predes na peugeot ac vertikalu nhf

--- Kraj citata ---

Radje bicikl, maznem ga u ubrzanju do 40kmh garantirano, a i top speed s bajkom oko 58kmh je vise od pola vertikalinog potencijala, a ako netko nije iskusan da nastela vertikalu, maznem je i u krajnoj.

Trebao sam Matiji srediti DReva koji mi je ostao, ali negdje je zaturen, a ja samza zivcima nula,pardon, -6300, pa dok to dodje do nule valjda cu ga pottaziti. Imam neke prioritet3 pa su mi skutercad na najzadnjem mogucem mjestu ikada.

70ccm je manje osjetljiv na pad komprrsije nego 50ccm, veca klipcinai vece podlak%u010De.

matija84m:
Ma drevo koji je u losem stanju i sa niskom kompresijom, pa je vozio samo na donjoj kariki :icon_scratch:
Prosjecni korisnik nebi ni skuzil da nesto nevalja. Skuter ide malo losije i ok.
Znaci palio je na zub kao i prvog dana. Sreca da ta karika nije mogla izletit iz kanala jer bi onda i ova drzga karika nastradala.
Ovako zamjenio prvu kariku i evo vozi. Radi kao sat, prima gas i vuce kako treba.
Ak bu srece jos ce se natripovat u ovakvom stanju.

A do tada se mozda pero spotakne na dreva pa cu zamjenit ovog napacenog, odnosno ovaj ide na specijalu u jednom trenutku. Ali sada mi nije cas za takvo nesto. Odnosno treba nac dobar klip po prihvatljivoj cjeni. Mozda na nekoj bozicnoj akciji :toothy10:

gavranpero:
Naš Matija bijesnu jurilicu ima,
u letu je vješto popravlja i štima,
Drevo tu je, da se bude prvi,
Al' klipove jede, karike mu mrvi.
Mnogo jaka grana, role grama malo,
Tripovat se mora, makar se raspalo.

Palo mi na pamet da sklepam par stihova, znam i bolje. Nemam ništa napisati, iako pratim temu od početka. :headbang:

zvonkec92:
hahahha ptico svaka ti cast, evo nisam znao da imamo i pjesnika na forumu... Skrivao si svoj talenat sve do sada  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju