Tehnički kutak > Garaža

Gilera DNA 50>70>150>180by Matija

<< < (111/285) > >>

matija84m:
Sad je bas skarabuđen.
Danas ga jos istestiram, pa ako stane neka stane. Ali dobro zvuci da nece stat :icon_thumright:

Zigas:

--- Citat: matija84m - 14 Lipanj, 2020, 09:39:17 ---
--- Citat: dacerovs - 14 Lipanj, 2020, 09:24:39 ---
--- Citat: Zacvikani - 13 Lipanj, 2020, 23:57:57 ---koji setup sada ?

--- Kraj citata ---
Tiperski

--- Kraj citata ---

Triperski bas.
Sada kad je sve polovno i na izmaku snaga vozit ce. Kad je bilo sve novo samo problemi i raspadanja neka. :dontknow:
Probat cu na zimu slozit sve novo mozda mi se posreci pa bude vozilo.
Meni se cini da ovaj skuter nije navikal na nove djelove i odma ih prepozna i baca na auspuh :toothy12:

--- Kraj citata ---

Kod mene je kontra. Kad sam prvi put stavil nešto polovno nije mu pasalo. ;D A vikao je glasno, a ja ga nisam htio čut i eto. Stane on. :o

matija84m:
Tako bi trebalo bit, ali kod mene se sve novo izbacuje na auspuh
Ovako triperska masina tripuje :frajer:

matija84m:
Odlucio opalit do plitvica popreko kroz sumu i hladovinu.
Josipdol-plaski-saborsko-plitvice. Znaci cesta je ludnica, spora i prepuna zavoja.

free website upload

Povratak na d1 do karlovca, ali je guzva pa sam odlucio sve ispreskakat.
Neki dobri covjek mi blicnuo tako da nisam naletil na policiju u kosmoskom modu jer bi bilo veselo, zaustavili me svejedno. Tako da sam neku kolonu opet moral preskakat :toothy10:
Zamorce polozilo test.
Potrosnja od 4.7-5.0l puni gas naravno :headbang:

Corector:
Dobri rezultati i lijepa voznja! Uzeo si mi voznju iz misli, bas sam imao u planu tim putem proci u dogledno vrijeme. Znaci dobra je dionica, svidja mi se taj hlad i uska cestica za prevruce ljetne dane, a otkako sam sredio vevericu da ima kosmoski mod, veliki sam fan povratka po D1 u kosmoskom modu. 

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju