Tehnički kutak > Garaža

Gilera DNA 50>70>150>180by Matija

<< < (110/285) > >>

matija84m:

--- Citat: Zacvikani - 13 Lipanj, 2020, 23:57:57 ---koji setup sada ?

--- Kraj citata ---

-drevo, malo posaran sa vertex klipom i novim karikama. Izmjerio 7bar-a kompresuju.
-shoot, sa jakom granom ;D
-tnt radilica, cekam da explodira :icon_biggrin:
-YSN 17.5 rucni cok, airbox trokut sa usisom 19mm
-mhr variomat
-diteh polutka, centralni malossi crni
-10% duzi primar

Ugrubo je to tako, dosta pitomi setup. Naberem 100gps-a uspravan kao cempres, a kad upalim kosmoski mod dode do 109 gps-a. Bas pitomo i cist solidno.
Dok sam ustelal karb i prenos sa 1000 isprobavanja potrosnja je skocila na 5.3l mislim da je to iznad maximalne.
S obzirom kako kazaljka sporo pada mislim da trosi dosta manje u normalnim uvjetina kad se samo vozi bez stelanja i isprobavanja.
Nadam se danas napravit neki krug pa cu vidit na tocenju kolko ce ispast :dontknow:
Trebao bi jos ubost i novi remen jer ovaj je na 17.7mm. Ali duza getriba jos uvjek to ispegla i nema prevrtavanja za sada. :)

luna500rr:
Baš pitomo a shot gore :toothy12:
Koliko ti okretaja vrti? Ja bome volim da popije nego da riba, 5.3 barem meni zvuči malo, ne znam ni koliko moj troši

matija84m:

--- Citat: dacerovs - 14 Lipanj, 2020, 09:24:39 ---
--- Citat: Zacvikani - 13 Lipanj, 2020, 23:57:57 ---koji setup sada ?

--- Kraj citata ---
Tiperski

--- Kraj citata ---

Triperski bas.
Sada kad je sve polovno i na izmaku snaga vozit ce. Kad je bilo sve novo samo problemi i raspadanja neka. :dontknow:
Probat cu na zimu slozit sve novo mozda mi se posreci pa bude vozilo.
Meni se cini da ovaj skuter nije navikal na nove djelove i odma ih prepozna i baca na auspuh :toothy12:

matija84m:

--- Citat: luna500rr - 14 Lipanj, 2020, 09:36:56 ---Baš pitomo a shot gore :toothy12:
Koliko ti okretaja vrti? Ja bome volim da popije nego da riba, 5.3 barem meni zvuči malo, ne znam ni koliko moj troši

--- Kraj citata ---

A bez suta nema voznje.
A vrtim ga isto kao i sa rekordom ali bolje ide ovako. 9500 ga vrtim u punom gasu i netreba nista vise.
Sa 21 karbom je trosil oko 5.5l
Sada sigurno manje oko 4.5l mislim da je sad. Budem vidil bas na tocenju tocan podatak. Ali sa 21 karbom ipak malo nepotrebno razbacuje gorivo a upitno je je dali ide bolje. Mozda 2-3 km/h :dontknow:
Nebitno mi je to sada. Ovako se tjesim da je pitomiji ;D

Corector:
Jednom prilikom sam rekao da me ova prica pocinje podsjecati na Pezu.

Ali ima jedna bitna razlika.

Peza se slagala pic pic metodom, s nevidjenom kolicinom truda i love.

Ovaj skuter je bio skarabudzen preko noci svaki put, i jebiga, u brzini se lako potkrade pogreska.  Tako da mi je ovo jos jedan pokazatelj koliko je talijan ispred Peze.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju