Tehnički kutak > Garaža
Gilera DNA 50>70>150>180by Matija
matija84m:
Slozili ga brze od svih ocekivanja. Iako je bilo kemijanja oko svega. Svaku sitnicu je trebalo preradit da bude upotrebljiva. Znaci sve kaj na prvu pase zapravo treba nekaj preradit.
Eto imali smo problema sa zicama paljenja koje su zbog stare i dotrajale izolacije probijale povremeno. Tek nakon izmjene svih zica dobili smo 100% ispravno paljenje. Slucaj sa bobinom di nije bila dobra masa pa je trebalo i tu zicu slozit i spojit.
Eto jedno veliko hvala Dariju na pomoci fizickoj i moralnoj :icon_thumright:
Bata Zvonkec je stajao uz tokarski dok sve nije rijesio kako treba i njemu veliko hvala. Variomat vrhunski odrađen, ventilvar isto potokaren kako treba, sve zelje je ispunjavao da se glava uredi i spusti i prosiri, te kanal za gumicu napravi :notworthy:
Vjerojatno i jos pokoju sitnicu uz to da se nemrem ni sjetit sada.
Ima na skuteru jos ponesto za napravit i dovrsit, ali nista kaj je jako bitno. Prenos i karb po potrebi postelat iako je i sada ovako ok.
Sada je red da se vozi pa usput ako se nesto uoci budem rijesio.
Tomi_ZG:
Svaka čast odlično si to skarabuđio :icon_thumright:
Ne znam jesam ikad vidio DNA s bb mašinom,ni na slikama
Najbolji detalj mi je zadnja 14 cola guma :toothy10:
matija84m:
balki:
Kapa do poda cjelom timu koji je sudjelovao u preradi- ima u raju jedan poseban odjel samo za takve;-)
Puno sretnih i sigurnih km ti želim!
dario007:
--- Citat: Tomi_ZG - 31 Kolovoz, 2022, 10:13:26 ---Svaka čast odlično si to skarabuđio :icon_thumright:
Ne znam jesam ikad vidio DNA s bb mašinom,ni na slikama
Najbolji detalj mi je zadnja 14 cola guma :toothy10:
--- Kraj citata ---
bp locations near me
--- Citat: balki - 04 Rujan, 2022, 10:06:15 ---Kapa do poda cjelom timu koji je sudjelovao u preradi- ima u raju jedan poseban odjel samo za takve;-)
Puno sretnih i aigurnih km ti želim!
--- Kraj citata ---
Hvala Balki,bit ce jos upgrejda,Matija upravo serafi :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju