Tehnički kutak > Garaža

Gilera DNA 50>70>150>180by Matija

<< < (251/285) > >>

matija84m:

--- Citat: Poggiali - 29 Kolovoz, 2022, 16:46:47 ---najs :)

jel bi stala 150 guma otraga?

--- Kraj citata ---

Nebi.
140/60 je max
Ali zbog blatobrana nemoze sira od 130

--- Citat: SCANIA R500 - 29 Kolovoz, 2022, 18:28:39 ---Raketa spremna :frajer:

--- Kraj citata ---

Vozim se pomalo da

matija84m:
Slozio i plastike.
screen shot tool

challenbeen:
Oces farbati zadnju felgu?
Imaš li limić za auspuh?
Kakav ti je sad za voznju? Jel ista upravljivost ili se osjeti što god drugačije?

matija84m:
Dobro si vidio :icon_thumright:
Felga ce ic u drugu boju da je sto slicnija prednjoj felgi. To prek zime kad bum kupil novu gumu pa odradit u kompletu.
Lim za spuhce nemam. Planiral sam napravit neki, ali jos neznam kaj bum.
Za vozit je isti. Osovinski razmak smo kompenzirali sa duzim nosacom. Tako da ni amortizer nije okomit pa se visina nije promjenila. Zapravo vislji je samo 1cm. Ali to sada ne mislim kemijat da ga spustim jer je zanemarivo.
Ostale performanse su ok s obzirom da dosta bolje i brze ide :icon_thumright:
Ima momenta i snage tako da je plan ubacit duzu getribu jos. Sad se rano zavrti i prestaje snaga.

Evo i ocekivana brzina za serijsku getribu.

dario007:
Drago mi je da smo ovo relativno brzo isterali do kraja.Ima tu masa sitnica odrađenih i prilagođenih.Cijela dodatna instalacija je slozena na štek,tako da se uvijek moze otpojiti i poslije vratiti 50cc masina ako bude potrebe.
Uzelo se i masa rabljenih dijelova kao cdi,paljenje,regler,releji itd,pa onda kad skuter nije upalio kopaj sta je...
Od 3 poluispravnih namotaja smo slozili jedne tako da smo sve zice palje ja izmijenjali na novo.

Nosac masine se u praksi pokazao izvrsno,nikakvih vibracija nema u voznji i taj dio mi se jako sviđa.

Skuter ide izvrsno,ovak na osjecaj bi rekao da je zivlji i nesto jaci od mog NRGa 150cc.Jbg krajnja nije na nivou,ali bude i to dok Matija prebaci getribu od SPa,pa ce lovit kosmoske krajnje  :icon_thumright:

Sta rec nego nego Matiji pozelit sretne kilometre sa BB agregatom.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju