Tehnički kutak > Garaža

Gilera DNA 50>70>150>180by Matija

<< < (238/285) > >>

dario007:
Evo i mojih par slika...

Masina nacentrirana,posto DNA ima 3cm duzi blok od BBa onda je nosac produzen za tu mjeru kako bi međuosovinski razmak bio isti kao u originalu.Ujedno je izbacen van i radi veceg cilindra i kape kod BBa kako bi se mogla skinut svjecica,jer je preko cilindra jedini ulaz do svjecice.
Ujedno smo nakemijali dodatni selen pa cemo vidjeti u praksi donosi li ista.Ovako na cimanje rukom selen bas upija sve pomake.
Varenje nije za izlozbu jer je vareno parkside aparatom na punjenu zicu,ali sluzit ce svrsi.

Vragolasti Denis:
Ovo nije u centru po slikama , kak to amortizer unutra ulazi na spoju sa masinom

dario007:
Selen na tom bloku ne valja(ni onaj od masine,ni od amortizera),opruga amortizera isto pofrkano stoji,a i sama ta probna rama je bila u sudaru.Nama je posluzila samo da vidimo koliko se udaljit sa masinom i gdje smjestit selen.Masina mora biti u centru jer imam mjere gdje se odmaknuti od centra nosaca.Budemo vidjeli kad dode na pravu ramu sa svim urednim...

v3kac:
Respect na svemu, ali ovaj nosać je baš baš loše povaren preporuka je da ovaj iskoristite kao šablonu i napravi se u totalu novi .

To je minimalan trošak, od cca 50 eura nema smisla sad tu šparatii uz sve ostale troškove.

v3kac:
Ovo kaj amortizer stoji u koso se lako riješi,

Gdje ima više mjesta dolje ili gore se napravi novi prihvat koji pomice amortizer, a taj novi prihvati se izmodelira i izreže na laseru, mislim da je to plafon 100 kuna troška.

Matija je fin i pristojan dečko ako hočeš javi se privatnom porukom za kontak ljudi koji če to povoljno odraditi.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju