Tehnički kutak > Garaža

Gilera DNA 50>70>150>180by Matija

<< < (239/285) > >>

dario007:
Na forumu su svi pametni,a ja ne vidim da ima nesto novo u projektima pa da nama fušerima pokazete kak se to radi.

Sve mi znamo kaj i kak treba,ali radi se sa onim sta se ima i sa cim se moze.Vidit ce se kak amortizer stoji kad se madina stavi na ovu ramu koja treba biti...

Pogle kak stoji masina koju je tvornica napravila

matija84m:
Sve ce doc na red. Ima tu obilje posla i puno sitnica koje treba dotjerat. Vec vidim da ce potrajat.
Zbog pumpe goriva je trebalo slozit i vakum pipak na karter. To sam odradio na navoj jer je bolje nego na konus.

Poluga za kocnicu je malo pohrdala pa sam ju ocistil i pofarbal.

Selen za amortizer u bloku je los.

Kupljen novi i ugrađen danas.

sawmill grill hockley tx

matija84m:
Radi se kolko se stigne tako da sam zamjenio selene u bloku motora iako ni postojeci nisu losi ali kad se ima nek se mjenja :headbang:
Ubaceni lezejavi i radilica i semerinzi. Brtvama ustelano da se squish dobije 1.3mm i kompresioni omjer bude 11.8:1 sto je prije izracunato vec
seafood buffet topsail beach nc

Corector:
DNA se jako lijepo vozi, s nestrpljenjem iscekujem neki djir.

ljubo46:
Decki odlicno
Previse drame oko nosaca
Pa nije to hajabusa
Nemate brige samo gas.
Bude super skuter. Filing kad sjedis ko na motoru a siguran sam da ce i fino potezat. A i dalje je to skuter.
Pre dobro
Samo naprijed
Jedva cekam da vidim dojmove pogotovo na nekim većim vasim đirevima  :headbang: :icon_thumright:

Kod mene je na runneru sve isto 100 puta mjereno i 100% u centru pa kad si gledao kotac od iza izgledalo je nekako cudno :toothy11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju