Ostalo > Razne offtopic teme :)
Kupnja auto pojacala, opcije za manje pare
Pulss:
--- Citat: robyakarider - 19 Rujan, 2019, 19:49:20 ---sony ni za sramotiti se po sudsjestvu ne bi stavio u auto :toothy12:
a ovaj sta kaze bez pojacala da se cuje nesto neka ne prica nebuloze, radio ima mozda 15W RMS-a, naspram kvalitetnog pojacala se moze sakriti
nekakvo pravilo je da se prednji sistemi sloze kako treba , znaci ozbiljniji dvokanalac, zadnje zvucnike ja ne bi ni stavljao, oni samo kvare zvucnu sliku, bolje te pare umjesto na zadnje zvucnike potrosi na dampiranje prednjih vratiju
--- Kraj citata ---
Jebat ga, sad je kasno, kupljeno je ovo ima godina dana.
Tad san takoder dobia savjet da uzmen ove zvucnike al da mi nece tribat pojacalo jer radio to sasvin ok goni. Dok nisan u poznanika cua kako kod njega, isti setup(samo nazad ima 710 hertz + pojacalo) zvuci jedno 4x bolje i cistije od mog.
Lajtung:
--- Citat: robyakarider - 19 Rujan, 2019, 19:49:20 ---sony ni za sramotiti se po sudsjestvu ne bi stavio u auto :toothy12:
a ovaj sta kaze bez pojacala da se cuje nesto neka ne prica nebuloze, radio ima mozda 15W RMS-a, naspram kvalitetnog pojacala se moze sakriti
nekakvo pravilo je da se prednji sistemi sloze kako treba , znaci ozbiljniji dvokanalac, zadnje zvucnike ja ne bi ni stavljao, oni samo kvare zvucnu sliku, bolje te pare umjesto na zadnje zvucnike potrosi na dampiranje prednjih vratiju
--- Kraj citata ---
Ma reci ti svima :lol kakav dikobraz
Sent from my iPhone using Tapatalk
Lajtung:
--- Citat: Pulss - 19 Rujan, 2019, 19:59:37 ---
--- Kraj citata ---
Jebat ga, sad je kasno, kupljeno je ovo ima godina dana.
Tad san takoder dobia savjet da uzmen ove zvucnike al da mi nece tribat pojacalo jer radio to sasvin ok goni. Dok nisan u poznanika cua kako kod njega, isti setup(samo nazad ima 710 hertz + pojacalo) zvuci jedno 4x bolje i cistije od mog.
--- Kraj citata ---
HU je najbitniji dio priče. Ako je po ukusu preslabo, može se staviti neko pojačalo. No što će se pojačat ako je loš HU?
Ostalo je sve relativno.
Sent from my iPhone using Tapatalk
robyakarider:
reci jedan model sronjija koji ima kvalitetne predizlaze :icon_biggrin:
osim onih 3+k kn
srunner221:
Ma mozes se trudit koliko oces objasnit kad ekipa nije cula dalje sonya i to im je vrh svijeta... Da im napises sinuslive ili slicno pitali bi jel to za jest... iskljucujem se iz ove teme jer vidim kud to vodi.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju