Ostalo > Razne offtopic teme :)
Kupnja auto pojacala, opcije za manje pare
Pulss:
Pozdrav,
ugl u autu iman prednje zvucnike Hertz DSK 130.3 i zadnje Hertz DCX 690.3 trosistemci. Neman nikakvo pojacalo nego su spojeni direktno na radio Pioneer MVH-X580BT.
Ubacia bi tu neko pojacalo, sub ne dolazi u obzir jer mi triba kompletak gepek, a i ne treba mi nista prejako, eto samo malo jace od ovog sta radio goni.
Gledan nove varijante do stotinjak eura, cak i manje, pa eto preporucite mi neko 4kanalno pojacalo ili recite sto mislite od ovih par. Hvala.
Crunch GPX 1000.4 - novo cca 750kn
Hifonics ZX4400 Zeus - polovno cca 400kn
I jos san nasa pojacalo Auna(stalno se vrti po ducanima kao ok pojacalo), 4kanalno ''2800w'' za 900kn novo ili 350kn polovno.
Ja se u muziku ne razumin nista pa pomagajte. ty i lp
Lajtung:
Prvo i osnovno, za kvalitetu zvuka moraš razmotrit radio. Tu ti neće pomoć ništa drugo. Znači ako ne želiš ništa prejako a da bude kvalitetno, onda odaberi dobar radio, za dobar novac, i zvučnici će ti na njemu dobro raditi.
Goli Pioneer mi se pokazao kao najveće razočaranje od svih probanih. Sony je 10 puta bolji. Najbolji mi se pokazao Kenwood.
Tu ti je moj prijedlog KENWOOD KDC-X7200DAB i slično. Ne trebaš nikakva pojačala na to.
srunner221:
Nikakav sony, imo ih vise komada i vece smece u zivotu nisam vidio... JVC majka, kenwood odlican alpine takoder
luna500rr:
Ja isto sebi gledam radio, mislim se za neki 1din da nije bas smeće i da ima mogućnost spajanja kamere za rikverc...cd mi nije bitan...
Čak kada bi bio neki fin 2din ne bi mi bilo žao...
Sada mi je neki stariji sony u skodi, ima aux i cd al me pila spajat kabele i to, u fiatu sam imao bluetooth, sd i usb, puno mi je više odgovarao...
U pezolu imam jvc već ajme godina, kupljen davno preko neckermann oglasnika :toothy12: ...dan danas lipo radi ima mu oko 15god
robyakarider:
sony ni za sramotiti se po sudsjestvu ne bi stavio u auto :toothy12:
a ovaj sta kaze bez pojacala da se cuje nesto neka ne prica nebuloze, radio ima mozda 15W RMS-a, naspram kvalitetnog pojacala se moze sakriti
nekakvo pravilo je da se prednji sistemi sloze kako treba , znaci ozbiljniji dvokanalac, zadnje zvucnike ja ne bi ni stavljao, oni samo kvare zvucnu sliku, bolje te pare umjesto na zadnje zvucnike potrosi na dampiranje prednjih vratiju
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju