Općenito > Propisi
Rekorder sa 48000 kuna kazne na mopedu
matija84m:
Balki podrzavam.
Slucajno ne pijem tako da slucajno vozim trijezan. :icon_thumright:
Ali zato radim druge prekrsaje sto slucajno sto namjerno :icon_tongue:
balki:
Sto pije kad ju baca na agresiju :confused5:
https://www.24sata.hr/news/pijana-pala-s-motora-pa-ugrizla-policajca-drugog-udarila-u-prsa-651202
dario007:
Balki-nisam te ja prozivao,samo velim da ispada smijesno da to napravis pred murijom,ako je prozivka bila za mene...
Ni ja nisam bezgresan,em vozim pripit,em sam prebrz,em nabrijan skuter itd.Samo izgleda imam srece po tom pitanju jer me 10.g nitko na cesti nije pipnuo niti zaustavio.
balki:
Prestar sam da nebi znao da nema bezgresnih;-) Razumijem sta zelis reci ali sam htio naglasiti da se mi iz raje furamo na cast i postenne i kad nas klepe sutke pusimo dodjeljene kazne i sankcije a 100000x bogatiji uglednici s vrha hijerarhije drustva koriste sve da se oslobode i kad to vidim ispadam si glup da ne koristim isto. Sanaderu pozli bas pred rociste pa sljedeci vikend zdravko dren. Bandic hitno na Sv.Duhu zavrsio vidi vraga bas kad na sud mora izac. Turudica koji je vrh sudstva u Hrvata ulove u brzini a baja kaze da ga presretac gurao, drugi put da mu je auto cjelom selu na raspolaganju pa da nezna ko je vozio (a tezak je milione Eura sto od ogromne place sto od "mitologije" i njemu je par tisuca kazne ko 20 lipa nama), Mamic oteo stotine miliona eura i hitno prebacen u Medjugorje na pokajanje. Rasprave se odgadjaju radi tako providnih razloga i guraju se slucajevi u zastaru ili cak na visoki i ustavni sud jer znaju da "tamo imaju covika" koji ce amenovat njihovu nevinost bez obzira na sve.
Mila Horvat kojoj je Bandic sponzorirao auto i kupovao luis vuitton cipele odjednom netreba svjedociti. GUP ce se mjenjati za Arape jer gazda Zetoncicima drzi Vladu za yaya....
...da smjesno je to izvoditi pred policajcem ali kad mi pokaze clanak u kojem je to zabranjeno cu ga poslusati. Ko sto je Alfa reko vadjenjem ti prijete al bi si prije pucali u glavu nego te vodali nocu po bolnici i budili doktora koji krmi i gubili sat dva vremena za koje znaju da mogu imati "berbu" naivnijih i pijanijih od mene.
Ko sto sam reko- ne bit ofca;-)
(Prase kad koljes dere se i otima da cjelo selo cuje. Janje padne u tisini.)
Corector:
Poznavanje fizike i tehnike te zaista moze spasiti u zivotu! :D Bilo bi puno manje stradalo opcenito.
Ti Rade imas srece, ja si vise necu priustiti ni sekundu oduska, makar sam tako funkcionirao, ali za ovo s presretacem idem na sud, jer u zapisniku pise da je brzina izmjerena pomocu "brzinomjera u sluzbenom vozilu", a brzina je ovako zapisana "OKO xxx kmh".
Jer:
- nisam dobio podatak niti uvidjaj o tocnoj izmjerenoj brzini
- nisam vidio upaljen ekran preko kojeg radi kamera za snimanje i pracenje, inace ti pokazu snimku
- bilo je promjene trake na kratkoj dionici, jer sam prvo isao po ogranicenju i kad sam vidio praznu cestu s 3 trake tad sam dao gasa, iako sam znao da su oni, malo sam vjerovao da je i neki jos ludji pa nek me i prodje
Moj dojam je da sam ih zatekao nespremne, ima jos par indicija glede toga, idem na sve ili nista, hrabre me oni koji bi trebali biti primjer i uzor, a zajebavati se vise necu i preventivno sam htio odreagirati , ali nisam stigao...
Sad imam jos jedan problem, a to je da garim pedeseticu do ibera, pa dokle ide...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju