Općenito > Propisi
Rekorder sa 48000 kuna kazne na mopedu
Corector:
--- Citat: matija84m - 29 Rujan, 2019, 14:31:44 ---Sve je u redu kriv sam ali cemu ogranicenje na 80km/k :dontknow:
--- Kraj citata ---
Takvo ogranicenje je logicno za danasnje stanje na cestama, broj vozila se osjetno povecao, u toj masi imas i masu debila koji ce usporiti na 40kmh i tek onda se prestrojiti, uglavnom, stvara se opasna guzva i desilo se vec vise prometnih nesreca ispred tog cvora. To mi je rekao i poicajac kad sam se pravio da ne znam, veli, da vidis samo koji kaos tu nastaje po danu. I na tim tockama u oba smjera, svake minute nekoga skinu, mene su maznuli po noci kad nije bilo prometa...
Jedino cemu se divim je ovima sto su me skinuli s presretacem, ti su se morali malo potruditi.
Trenutno imam opake fobije, i vise se ne planiram zajebavati. Ozbiljno planiram prodati auto i nastojati cu funkcionirati bez njega jer mi u gradu fakat ne treba, sto je pokazao i ovogodisnji projekt, u krajnjem slucaju bi si nabavio neku polukrsinu benzinca, jer ce se cadjavcari opako zastopati, a i da mogu ja iz sve snage zalupiti nekoga vratika nakon sto mene ispostuje (legdnes se prek 2 sjedala i odupres od suvozaceva vrata i nogom ispucas vrata jedno 5 x) a i pun mi je k**ra* kradja cepova s felgi (znaci kad random nekada nekoga ulovim da to raei, obecao sam sebi primiti ga za noge i otresti od prvi stup ili drvo jer to mi je zivotni poziv i svakodnecno usavrsavam tu tehniniku, te skidanje dijelova s auta). Znaci jucer se vozim 60 po ogranicenju i neki bolesnik mi bolesno blica, reko j#bo te bog ode 20 somova i kazna zatvora... da bi se na kraju frajer nesto svadjao s ovim iza mene, doslo mi da mu razbijem sajbu zbog dusevnih boli.
dario007:
Balki-Kaj bus pred murijakom disao ko idiot pa mu rekao da ti tek onda da puhati?
ivano_007:
--- Citat: dario007 - 30 Rujan, 2019, 10:05:52 ---Balki-Kaj bus pred murijakom disao ko idiot pa mu rekao da ti tek onda da puhati?
--- Kraj citata ---
Kažeš da imaš astmu :laughing7:
3alfa3:
--- Citat: dario007 - 30 Rujan, 2019, 10:05:52 ---Balki-Kaj bus pred murijakom disao ko idiot pa mu rekao da ti tek onda da puhati?
--- Kraj citata ---
Ne, napravis to kad ti da dreger, kaj te briga kaj izgledas glupo, zna i on i ti zasto to radis. 5 votki-tonika u roku sat vremena, puho 10min poslije, izventilirao pluca i napuhao 0,34. I on i ja zadovoljni rezultatom.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Deki.:
I ja sam tako napravio pa mi prijetio s vađenjem krvi.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju