Općenito > Propisi

Rekorder sa 48000 kuna kazne na mopedu

<< < (15/20) > >>

3alfa3:

--- Citat: matija84m - 29 Rujan, 2019, 14:31:44 ---Tu na obilaznici sam i ja popil kaznu. Vozim se iz varazdina stvarno umjereno da nisam isal brze od 130 nigdje. I na ukljucivanju me opali radar na 125km/h. Sve je u redu kriv sam ali cemu ogranicenje na 80km/k :dontknow:

I ajde nagodba ako sam trezan umanjit ce mi brzinu da platim 500 kuna ili 250 odma. I tako popusim 250 kuna na licu mjesta. Dobro sam i proso jer je alkotest bio oko 0.3 sto po njihovom znaci da nisam trezan.

--- Kraj citata ---
Kaj jos uvijek vrijedi da uz bilo koji drugi prekrsaj, sve napuhano preko 0,0 je isto prekrsaj?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

matija84m:
Stvarno neznam sluzbeni podatak.
Ovo u mom slucaju je bila nagodba ako sam 0.0 onda ce mi umanjit brzinu da ne placam veliku kaznu i tako da platim odma 250 kuna. Iako mislim da je to bila neka njihova fora samo. Cilj je bio da napisu cim vise kazni taj dan pa makar i minimalne one bile.

3alfa3:
Znam da je prije bila ta nebuloza, ali mislim da su to ukinuli, a mozda i nisu? Ono, nemas u prvoj pomoci sve sto treba bit, a napuses 0,1, kazna i za cugu

Al dobro, ovo je bila nagodba

matija84m:
Da tako je bilo sigurno.
Onda kada su sa 0.0 vratili na 0.5

Ustvari sada je dozvoljeno 0.6 jer ti to umanjuje za 0.10 i ispadne 0.5 a to je uredu.

Frend naletio sa 0.65 i to mu umanjili na 0.55 i to je minimalna kazna 3000 kuna i mjesec dana zabrana upravljanja tom kategorijom

3alfa3:

--- Citat: Corector - 29 Rujan, 2019, 14:01:08 ---Mralici ovo je postalo extremno, do sada nisam imao nikakvih pi*darija, ali u zadnja 2 mjeseca me ispostovalo bas kako treba:
- pobrao soma kuna kazne bez kacige i dokumenata dok sam isprobavao skuter ispred kuce, doletio motorista, isplatio ga iz dvorista za polovinu
- skinuo me radar na zaobilazbici gdje je sada stalno ogranicenje 80 zbog odvajanja Sl.Brod/Varazdin, 139kmh
- skinuo me presretac na Av.Dubrovnik, nekih 120, a prije toga kulirao. Malo sam ostao i bez vozacke...

--- Kraj citata ---
Bas te naguzilo.... igraj loto, nemres ne dobit uz ovakvu vjerojatnost.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju