Općenito > Propisi

Rekorder sa 48000 kuna kazne na mopedu

<< < (14/20) > >>

zvonkec92:
Ovome bi dao i 1 milion kaznu, taman stigne u narednih 50 godina to odplatit

https://www.jutarnji.hr/vijesti/crna-kronika/stravicna-nesreca-kod-zagreba-mladic-vozio-pijan-i-naletio-alfom-na-land-rovera-poginuo-muskarac-40/9411659/

3alfa3:
Da, slazem se, ali, ljudi kupuju te suvove sa visokim tezistem misleci da su u njima sigurniji. Greska, ako je to motiv kupovine takvih grdosija. Nikak to utuvit u glavu frendovima koji ih voze, tek linkat ovakve situacije, al ne pomaze.

Kako bilo, RIP

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

PchelaUbica:
Upravvo to alfa. Pravi terenci su nest drugo. Ali SUV , to je šminka za grad. Nis drugo

Corector:
Mralici ovo je postalo extremno, do sada nisam imao nikakvih pi*darija, ali u zadnja 2 mjeseca me ispostovalo bas kako treba:
- pobrao soma kuna kazne bez kacige i dokumenata dok sam isprobavao skuter ispred kuce, doletio motorista, isplatio ga iz dvorista za polovinu
- skinuo me radar na zaobilazbici gdje je sada stalno ogranicenje 80 zbog odvajanja Sl.Brod/Varazdin, 139kmh
- skinuo me presretac na Av.Dubrovnik, nekih 120, a prije toga kulirao. Malo sam ostao i bez vozacke...

matija84m:
Tu na obilaznici sam i ja popil kaznu. Vozim se iz varazdina stvarno umjereno da nisam isal brze od 130 nigdje. I na ukljucivanju me opali radar na 125km/h. Sve je u redu kriv sam ali cemu ogranicenje na 80km/k :dontknow:

I ajde nagodba ako sam trezan umanjit ce mi brzinu da platim 500 kuna ili 250 odma. I tako popusim 250 kuna na licu mjesta. Dobro sam i proso jer je alkotest bio oko 0.3 sto po njihovom znaci da nisam trezan.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju