Općenito > Propisi
Rekorder sa 48000 kuna kazne na mopedu
ivano_007:
--- Citat: PchelaUbica - 19 Rujan, 2019, 23:42:53 ---https://www.antenazadar.hr/clanak/2019/09/maloljetnik-16-na-mopedu-tesko-ozlijedio-pjesakinju/
16 godina , sta reci
--- Kraj citata ---
Vjerojatno bez vozačke. U zadnjih 10ak dana sam naletio na neka 2 klinca na motorima, oba su očito maloljetnici i oba su vozila u krivoj traci. Pa nek mi onda neko kaže "šta će meni vozački, ja vozim bolje od onih šta polože", a ne znaju ispravnu traku pogodit na cesti.
:jacuseubit: :jacuseubit: :jacuseubit: :jacuseubit: :jacuseubit:
ivano_007:
Baj d vej i ja sam jednom ovako prošao kroz crveno i popio kaznu jer je policija bila odmah iza mene. Neki debil sa x-maxom krenio na crveno, ja instiktivno krenuo za njim i policija upali rotacije i za menom, a ovaj s x-maxom ništa :dontknow: odsad gledam semafor
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, "script", "facebook-jssdk"));
zemo323:
Što se tiče kazni, reda treba biti a neće ga biti dok ne dobijes po džepu.
Prošli tjedan sam bio u Sloveniji, vozim lokalnom cestom i gdje je ograničenje 40 svi se voze 40 i na razmaku. Nitko se ne usudi vozit 41, baš sam se iznenadio koliko se poštuju znakovi.
Dok kod nas u prošlu subotu na D1 negdje tamo oko Slunja, ZG ekipa sa 5-6 motora i prekrivenim tablicama obara brzinske rekorde. Prošli su pored patrole mislim da ih ovi nisu dozivili 2%.
Volim motore i drago mi je vidit ekipe na motorima ali takve manijake bi ogulio do kosti kaznama.
PchelaUbica:
Ja bi te motore sve zabranio. Samo da se skuteri voze hahaha
SF2 Freak:
Zabranio bi sva motorna i el. Vozila. I svima dao ne konje nego magarce.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju