Općenito > Propisi

Rekorder sa 48000 kuna kazne na mopedu

<< < (10/20) > >>

matija84m:
A nema vremena pa sutra ce umrijet :laughing7:

PchelaUbica:
Btw nekidan idem ulicom, ususret nikoga. . Samo s lijeve strane parking.
Stajem jer je ispred mene auto zakocio na zebri. Cekamo dok skolarci prolaze. S lijeve strane niko ne prolazi jer isto cekaju na zebri. I najednom s tog lijevog parkinga izlazi babac jebeni debeli prelazi suprotnu traku i ide se ubacit u nasu. Aj pogodi drito u moj zadnji kraj kao da ne postoji. I ja sviraam stari moj lo budala dok ona nije dosla do onog sloja voska na autu kojeg je za stotu skoro dotakla znaci truuubim ko budala. Krute j#bo gleda u mene i psuje meni kao sta ja tu radim i nes lamata rukama. Kao da sam ja kriv. Kad sam ja popizdio bog isus mater otvorio prozor.  Katolicki kalendar i deri po redu.
Al dzaba stari moj ona i dalje objasnjava kroz zatvoren prozor ona je u pravu ja nisam trebo bit tamo kad ona izlazi s parkinga bokte j#bo

PchelaUbica:
https://www.antenazadar.hr/clanak/2019/09/maloljetnik-16-na-mopedu-tesko-ozlijedio-pjesakinju/

16 godina , sta reci

The Nightrider:
Ja smatram da bi svi potencijalni vozači trebali riješiti i test inteligencije prije nego im se dopusti polaganje..

PchelaUbica:

--- Citat: The Nightrider - 20 Rujan, 2019, 08:11:10 ---Ja smatram da bi svi potencijalni vozači trebali riješiti i test inteligencije prije nego im se dopusti polaganje..

--- Kraj citata ---

Pa jel ne ides mrale na psihotest u sklopu ljecnickog za vozacki.??
Samo ocito je da bi se trebali podici kriteriji

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju