Tehnički kutak > Tuning skutera
Popucala radilica na 180sp-u
180fxr:
Evo doletile mi neke pare i naruceno je sve u moto 01.. Ivkulja u pravu si.. bolje sve novo stavit i onda imam prakticki nov motor.. Uzeo sam i klip i karike i sve ostalo...
dhorvat:
--- Citat: 180fxr - 25 Listopad, 2008, 09:03:32 ---Evo doletile mi neke pare i naruceno je sve u moto 01.. Ivkulja u pravu si.. bolje sve novo stavit i onda imam prakticki nov motor.. Uzeo sam i klip i karike i sve ostalo...
--- Kraj citata ---
A još bolje je pazit da se dotično NOVO složi kak treba! To je najvažnije :icon_thumright:
Zato pamet u glavu :toothy11:
180fxr:
Hehe ma ako gdje zapnem imam vas.... poslikam stavim i pitam.... Zato budite tu....
..::IVKULJA::..:
--- Citat: dhorvat2 - 25 Listopad, 2008, 09:48:41 ---
--- Citat: 180fxr - 25 Listopad, 2008, 09:03:32 ---Evo doletile mi neke pare i naruceno je sve u moto 01.. Ivkulja u pravu si.. bolje sve novo stavit i onda imam prakticki nov motor.. Uzeo sam i klip i karike i sve ostalo...
--- Kraj citata ---
A još bolje je pazit da se dotično NOVO složi kak treba! To je najvažnije :icon_thumright:
Zato pamet u glavu :toothy11:
--- Kraj citata ---
ima i toga,ali u biti nema se tu krivo sta slozit...jedino ak se klip okrene naopako onda sve ispocetka haha...pazi da ti strelica bude okrenuta prema ispuhu,i provjeri 2x jesi dobro stavio osigurace klipa..glava ti se steze unakrsno... i to je to....jedino sto neces vjerovatno znati jest iscupat lezaje sa radilice,ako su ostali na njoj:)
dhorvat:
Hm... kaj nije bolje uzet kvalitetnu radilicu tipa Malossi koja ima teže polutke i prenosi manje vibracija na visokim okretajima! :icon_scratch:
Ja bi tak stavio, ostalo serijala nazad! Ipak ako su manje vibracije postoji veća šansa da drugi put ne bude pukla!
Ipak je VXR isplativiji, sad tek vidim zašto ljudi tolko trube o tome :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju