Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Meet na krematoriu 14.9.2019 subota
matija84m:
Danas je diesis dodatno postelan.
Jucer je sve bilo nabacano u par minuta samo da vozi.
Ali viva ide super za ac :headbang:
dino73n:
Niposto loctite na radilicu. To je puno opasnije od samog odvrtanja matice. Kad je loctite nanesen i matica se otpusti a otpustiti ce se ako već postoji neki problem onda ce se problem primjetiti tek kad ventilvar potpuno unisti radilicu. Nego treba napraviti alat koji ce u drzati ventilver na dva mjesta da se radilica ne uvija prilikom stezanja i stegnuti momacki i to je to. Naravno obavezno sloziti sve sajbice po propisu i staviti novu maticu.
Sent from my Mate10pro using TapatalkPro
aragonY:
Posto vidim da niko ne smije reci rezultate sa dyno mjerenja evo ja cu se prvi pohvaliti da imam 16,41ks na tocku sta me briga :glasses9:
Nisam se htio upustati u drag jer je sve bilo receno cifrom na ekranu, jedino me mozda Dario mogao napeglati al samo zato sto je nrg laksi ;D
Suhi je zavlacio ruke ispod siceva, razgledao talijane, svaki detalj je pazljivo upijao a svog peuglota nije htio paliti, valjda nije bio raspolozen za pokazivanje moci. Pokusao nas je sabotirati al mu nije uspjelo, tog sam se tek kasnije na pola puta sjetio. Reko' mozda mi je nesto otpojio a ja ni pojma nemam znam samo da smo se smijali tada hahaha
A kako je Tomi priletio da mi obrsti štek dijelova i alata ispod sica necu ni spominjati svi su vidjeli :toothy12: :toothy12: :toothy12:
SF2 Freak:
Eto prznajem ja sam ti zaserafio smjesu malo i zato ti je svijecica rikavala. Nisam znao da zajebancija tako ozbiljno utjce na rad skutera.
aragonY:
Sram te bilo, kupi si jos jednog pezu za kaznu! ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju