Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Meet na krematoriu 14.9.2019 subota
zvonkec92:
Dacerovs pak veli da po njegovoj vuri nije iso prek 102 :/
Trenutno sam 5. u redu cekanja na radetovoj listi za štelanje karba pa se moram strpit, nema mi druge..
dacerovs:
--- Citat: zvonkec92 - 15 Rujan, 2019, 16:22:41 ---Dacerovs pak veli da po njegovoj vuri nije iso prek 102 :/
Trenutno sam 5. u redu cekanja na radetovoj listi za štelanje karba pa se moram strpit, nema mi druge..
--- Kraj citata ---
Isao si 105-106 po mom satu, a laze za 4.
Kad sam na jednom djelu krenuo punit 110 po satu, poceo sam te dobro stizat i vjerojatno je tada Pero iza mene snimio tih 111 po satu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
dario007:
104km,5.78L ulio,a cepao sam ga brutalno,pogotovo na povratku. :happy3:
SF2 Freak:
Jucer tocio u zagorju , dns u sisku bio pa pod sljme jos nema tragova rezervi cekam jos nekih 100njak km da natucem.
Viva po magistrali isla 100-102 po mojoj cuki kaj je inace oko 90 gpsa. Ja zadovoljan iako me deiso prelazi ali opet vozac na deisu je pero laka kategorija. :toothy10: Da smo se zamijenili nezz jel bi takav ishod bio.
Ma stavi loctit mozda navoj radilice zajebava ? Mozda je ta neka stota pogresna i mos ga jebat. Ni na jednoj pezi se ne odvrcu matice samo na mojoj di je bila radilica pune polutke. Stavi loctit nista te ne kosta.
zvonkec92:
mozda bi valjalo aluminijsku podlosku staviti ispod matice, na minarelliu i na batini se nikad ne odserafljuje mozda zbog aluminijskog ventilvara. Ja kod sebe prstima stegnem vario i odem se vozit, nikad se ne odpusti :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju