Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Nmax ABS 125cc - - -> 183cc Athena/TDR- - -> Japan Red
zvonkec92:
Mislim da ce multivaru bit svejedno jel stari ili novi remen, oba ce izgurat do kraja tak da bu ti krajnja ista. Daj poslikaj dokle je iso remen na serijskom variomatu bas me zanima
dacerovs:
Evo opet pranje, pa kad ce vise u garazu. Nikako da posteno zahladi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
dacerovs:
Ajd da malo dopisem nesto.
Nmaxonja opran onaj dan i nakon silnih kisa sam ga odlucio zaparkirat u garazu, makar je opet malo toplije ali neka odmara, ionako mi je kaznu zaradio pa sam odlucio da ga ne vadim van dok ne sredim zadnji rep i tablicu, neces ti Gatso mene slikat vise mamicu ti j****.
Onda me je obradovala jedna kutija
Evo par slika Malossija
Obrada na razini, nemam rijeci
Budem to malo detaljno premjerio prije montiranja, da vidimo sta ce brojke rec o izlaznosti remena i kako to sve izgleda naspram original varia.
matija84m:
Opa.
Malo tjuninga doslo na red.
Bas me zaima kako ce yamaha ic sa ovim variom. Moglo to bit zanimljivo sad. :icon_thumright:
dacerovs:
--- Citat: matija84m - 20 Studeni, 2019, 07:54:25 ---Opa.
Malo tjuninga doslo na red.
Bas me zaima kako ce yamaha ic sa ovim variom. Moglo to bit zanimljivo sad. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Malo tuninga mora bit :D
Ma ici ce bolje sigurno kao i svaki 4T do sada kojem je stavljen vario. 4T se preporodi sa variomatom makar to kod Nmaxa nije puno izrazeno jer mu je i serijski setup dosta dobro odraden, ali dignut ce ga na razinu vise 100%.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju