Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Nmax ABS 125cc - - -> 183cc Athena/TDR- - -> Japan Red
Deki.:
Nemože ti seriala 125 potrošit remen. Meni je na dt-u na 16tkm bio ko nov.
Još me Zvonkec ošpoto što sam mjenjo
dacerovs:
--- Citat: Deki. - 30 Listopad, 2019, 20:35:20 ---Nemože ti seriala 125 potrošit remen. Meni je na dt-u na 16tkm bio ko nov.
Još me Zvonkec ošpoto što sam mjenjo
--- Kraj citata ---
Ma znam, nebi ja mijenjao remen da ne stavljam multivar, ipak je to siroka remencina.
Remen od Beverlya je igracka naspram ovog.
Sent from my iPhone using Tapatalk
zvonkec92:
Nema veze kaj ide multivar gore ja bi ostavio stari remen ako je u toleranciji
dacerovs:
--- Citat: zvonkec92 - 30 Listopad, 2019, 21:29:55 ---Nema veze kaj ide multivar gore ja bi ostavio stari remen ako je u toleranciji
--- Kraj citata ---
Ma ja sam ipak za sve novo, ovaj sa 5500km ide u stek. Makar bi on mogao jos sigurno 2x tolko proc al neka.
Makar ti mogu rec da je krajnja pala za 3kmh. Kad sam ga uzeo, na autocesti je bez problema razvlacio 121-122kmh dok je to sada 118 i udara u blokadu dok prije nije.
Sa Multivarom ce to sad biti jos jedan nivo vise, od starta ce ga zavrtit na okretaje di mu VVA proradi i 800okr vise u piku kasnije i ici ce kasnije u prevrtavanje. Ima tu jos caka al mi se blokada okretaja ne dira, ne zelim mu trajnost sjebat makar vidim da Tajvanci to masovno rade. Imaju cak i 3 stagea bregastih osovina itd itd
Kako bilo da bilo, svrha Nmaxa mi je da jako malo trosi i dost dobro ide pa se u takve igrarije nebi upustao. Ovo kaj radim je u svrhu boljeg touringa.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Corector:
Podrzavam stavljanje novog remena i novog variomata. Zato sto se tada izvlaci maksimum, uzivas u max. performansama, kad ces ako neces tada? A kasnije kad ovog izvozas, ubaci onog iz steka. Posto si punokrvni raspirivac gremlina, zasluzujes maksimalce, a kada te to malo popusti, stari remen ce biti jako dobar.
Tako sam i ja cuvao remenje, za maksimalan gust u tripanju, uvijek mora biti nov ili jako dobar, a taj "otpad" sam trpao u gradske skuter pezu koja je bila startnija. Eh, ali pred pezom su extremni izazovi...
Bas me zanima kako ce startat.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju