Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Nmax ABS 125cc - - -> 183cc Athena/TDR- - -> Japan Red

<< < (44/76) > >>

PchelaUbica:
A nezz , znam da je zenska rekla kao : mozda ti necu moci prebacit s auta na skut ako su u razlicitom osiguranju.  Al ipak je to napravila. Tak da

srunner221:

--- Citat: PchelaUbica - 29 Kolovoz, 2020, 18:50:03 ---A nezz , znam da je zenska rekla kao : mozda ti necu moci prebacit s auta na skut ako su u razlicitom osiguranju.  Al ipak je to napravila. Tak da

--- Kraj citata ---

E to je druga stvar sa auta na skut jer neki uopce nece dat, zadnja 2 puta su mi se radili grbavi a sad mi je na kompare za savu uredno islo i za skut 50%

dacerovs:
Trenutno brojim 13800km, dosta manje se sada vozim odkako sam dobio drugog klinca u obitelj.
Nadalje, stavio sam napokon 9gr role u TDR i centralni TDRov, sada je to definitivno to, od ubrzanj do reakcije na gas i meduubrzanja.
Medutim u zadnje vrijeme mi dopizdila sumornost na duzim ravnicama di razvlacim do 112-113gps, nizbrdice zanemarujem jer na njima se raspuse 120-124gps.
Poveden time odlucio sam se na tuning masine, mislio sam ga cak zamijenit al mi bas odgovara i nekako mi ga zao rijesit.
Kupljen je 183cc Athenin kit sa kompom, TDR laksi ventilator hladenja i litra antifriza.
Sigurno ce biti pitanje zasto sam uzeo Athenin kit, a ne TDR ili Malossi, odgovor je taj da je Athena daily kit, kompresija veca za 0.2, sa 11.2 na 11.4. Tdr i Malossi su po tome pitanju puno agresivniji, a to mi i nije tolko u cilju da koljem radilicu i lezajeve. Nadalje, ovaj kit je na dino mjerenjima izbacio 17.5ks s time da je sve ostalo bilo serijsko, znaci bregasta i spuh serijala.
Na zimu cu to serafit, pa cu malo poslikat postupak i ostalo za ekipu koja planira isto, vidim da imam dnevno po 10-15 gledaoca koji nisu regani.
Stay tuned!!

challenbeen:
pa ljudi su samo čekali da to netko napravi ... ja također pratim ovu temu jer jednom mislim imat Nmaxa pa da ga mogu upgrejdat... a ja ću se potrudit sve iskopat za Xmaxa  :headbang: viđao sam da ima neki kit i za njega hahah

Deki.:
Dragi Danko!
Nekako sam proguto novi vario ali ovo je viši nivo šarafljenja.
Za tebe nema spasa ali ostali koji pomisle na šarafljenje neka posjete stranicu www.stopsaraf.ba ili nazovu 24h pomoć na 0800STOPSARAF

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju