Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Nmax ABS 125cc - - -> 183cc Athena/TDR- - -> Japan Red

<< < (43/76) > >>

tdj595:
Meni su oni kompare.hr prebacili bonus 50% od auta od starog na vec 2 motora u 3 razlicita osiguranja. Za beverly sam platio mislim 670kn registraciju, tehnicki i osiguranje s dodatkom vucne sluzbe. A polozio A kat prije par mjeseci tako da mislim da to ne utjece na cijenu

PchelaUbica:
Pretprosle godine nisam imao nista bonusa. Uslikao policu od starog koji ima 50%, i uredno prebacili meni na auto.  Ove godine isao regat skuter i prebacili mi bonus sa auta na skuter. Tako da imam na oboje 50% , cak je moguce i iz razlicitih osiguranja prebacivat bonuse, naravno ako se dogovoris

dacerovs:

--- Citat: tdj595 - 29 Kolovoz, 2020, 11:06:27 ---Meni su oni kompare.hr prebacili bonus 50% od auta od starog na vec 2 motora u 3 razlicita osiguranja. Za beverly sam platio mislim 670kn registraciju, tehnicki i osiguranje s dodatkom vucne sluzbe. A polozio A kat prije par mjeseci tako da mislim da to ne utjece na cijenu

--- Kraj citata ---
A godisnji porez?

tdj595:
Pa ja mislim da je 50kn? Ugl sve sam platio nesto sitno ispod 700kn, osiguranje sava je bilo 250 ja mislim

Edit: nema godisnjeg poreza jer je 2009g motor

srunner221:

--- Citat: PchelaUbica - 29 Kolovoz, 2020, 11:08:38 ---Pretprosle godine nisam imao nista bonusa. Uslikao policu od starog koji ima 50%, i uredno prebacili meni na auto.  Ove godine isao regat skuter i prebacili mi bonus sa auta na skuter. Tako da imam na oboje 50% , cak je moguce i iz razlicitih osiguranja prebacivat bonuse, naravno ako se dogovoris

--- Kraj citata ---

Nema tu dogovora, ja svake godine idem u drugo osiguranje i nrma nikakvog govora o prebacivanju. Vrijedi za sva osiguranja.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju