Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Nmax ABS 125cc - - -> 183cc Athena/TDR- - -> Japan Red

<< < (26/76) > >>

dacerovs:

--- Citat: Corector - 03 Svibanj, 2020, 17:27:57 ---Oprosti, ali moram izraziti svoju zudnju za ovim skuterom. Dok svi ostali drkaju na motoriće iz šteka, ja odradjujem čisti DIP* prema Nmaxu!

Moji dojmovi s minimalnim doticajem u 2 djira s ovim skuterom su slijedeci i to mi sve jebeno pase:
- lagan i uzak skuter, nema obiljezlja maxi krmače
- dovoljno dug i komforan za 2 osobe
- bolesno nizak, onak djon mi je valjda 5cm od poda kad su 2 osobe pretovarene
- vozi se s lakocom i sve je na mjestu
- extremno stedljiv agregat i sasvim upotrebljiv na svim cestama osim AC
- nije talijanski ispiganovic, Yamahica je to, ima onu finocu i tu precizost, iako su danasnji standardi teska socijala glede opce kvalitete al jbg.
- volim se puno voziti, tako da ne dolazi u obzir nesto sto je namjenjeno za vikend voznje
- ne znam sta jos reci, mozda sam nesto zaboravio, ali bas mi je sjeo, jedino me jos zanima ovak kad se malo duze vozim, da vidim jel me unistava, ali to je do pojedinca jbg.

Jedina zamjerka mi je bila ta, da u serijskoj varijanti ima slab start, ali vidjeli smo da se to da rijesiti nabolje, i vjerujem da ce to biti jos bolje s vremenom.

*

--- Kraj citata ---
Sve si lijepo reko, al eto moram nes nadodat.
Upotrebljiv je i na autocesti, ja sam se par puta vozio po zaobilaznici i to je bez greske, posebno sa Multicem, ne ide krvavo u okretaje, a vozis se bez problema 120 po satu

Sent from my iPhone using Tapatalk

dacerovs:
Nmaxic dobio jace federe kvacila, tocnije srednje iz Malossi pakiranja.
Na 8500km je dobio novo ulje u getribi, Malossi Racing 75w90.
Idemo dalje, cekam TDR za sljedece javljanje.

Sent from my iPhone using Tapatalk

di.ky.73:
Bit ce najbrzi nmax u Hrvata  :headbang:

Corector:
Di su ti 3 segera na kvacilu? Vidim da Yamaha ima one fine ferodice koje se brze trose od crnih. Ali je zato start ugladjeniji i bez tresnji za razliku od Piaggio grupacije.

di.ky.73:

--- Citat: Corector - 11 Svibanj, 2020, 09:19:57 ---Di su ti 3 segera na kvacilu? Vidim da Yamaha ima one fine ferodice koje se brze trose od crnih. Ali je zato start ugladjeniji i bez tresnji za razliku od Piaggio grupacije.

--- Kraj citata ---

Stvarno se ne osjeti kad kreces nikakva vibracija na volanu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju