Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Nmax ABS 125cc - - -> 183cc Athena/TDR- - -> Japan Red
dacerovs:
--- Citat: Corector - 11 Svibanj, 2020, 09:19:57 ---Di su ti 3 segera na kvacilu? Vidim da Yamaha ima one fine ferodice koje se brze trose od crnih. Ali je zato start ugladjeniji i bez tresnji za razliku od Piaggio grupacije.
--- Kraj citata ---
Hahahah kako sve primjeti, sa strane su mrale, ovo je slika kad sam federe taman stavio.
Dode ploca tu i zegeri jos.
E da, zaboravih napomenut da se vise ne cuje ni najmanje fuckanje getribe sa ovim 75w90 uljem ili je do tog sta je novo jer po manualu ide 10w40 ulje u gebu, a to ispada isto kao 75w90.
Sent from my iPhone using Tapatalk
dacerovs:
Nisam dugo pisao, Nmax na 9000km dobio novo ulje, opet Castrol Power1 Racing 100%sint.
Nadalje, stigo je TDR jos 20.5.2020.
Odma sam se bacio u montazu, za pocetak par slika kako to izgleda
Pojacan ventilvar
Staze su brutala, vario velik 142.5mm, Malossi je za usporedbu 139.5mm
Onda su krenule igre, stavim sve iz paketa i ono start traljav i neda mi vrag mira, idem na net pogledat i vidim 12gr role koristi 155cc na tom setapu, ma reko mars u picku materinu coravu.
Stavim 10gr role i preporod, onda sam vidio mogucnost dodavanja sajbica jer staze i to izguraju, mjerenja milijun i Nmax je vec tada jurio kao nikad do sada.
Kombinirao sam te 10gr role, 1.1mm sajbice, ide super al jos uvijek imam osjecaj da moze bolje.
Sa sajbicama prolazi na picinu dlaku
Neda mi vrag mira i salje mail u TDR, kad meni mrale odgovara kako ni jedan Nmax nema iste rolice, misli na tvornice jer se to kao podesava u tvornici jer ni jedna masina nije ista i kako po njihovim testovima trebaju ici 2gr lakse rolice negoli su i originalnom variomatu.
Odma se bacam na vagicu, olaksavam yamahine role na 8.5gr ali ostavljam serijski centralni jer puno bolje puni krajnju brzinu dok je start ipak zivlji sa TDRovim.
Totalno druga pjesma i to sada ide kako sam ocekivao.
Sajbica sada nemam osim serijske 0.4mm.
Evo kako to sada ide
matija84m:
Znaci dobar je vario :icon_thumright:
Ajde neka si ga uglazbil.
A mrale ti je dobro rekao. Treba ustelat variomat sa rolicama kako ti pase i tako vozis. Pa nije to nista novo ni nepoznato.
dacerovs:
--- Citat: matija84m - 04 Lipanj, 2020, 15:00:49 ---Znaci dobar je vario :icon_thumright:
Ajde neka si ga uglazbil.
A mrale ti je dobro rekao. Treba ustelat variomat sa rolicama kako ti pase i tako vozis. Pa nije to nista novo ni nepoznato.
--- Kraj citata ---
Ma znam ja to sve al ja sam ih pitao zasto su dali samo 12gr rolice, kaze on da je to setup za 155cc jer su to 2gr lakse od serijskih rolica u vecini 155cc. Neke 155cc imaju 15gr rolice u originalu neki 14gr role.
125cc ima 10 i 11gr role u originalu, neki su dolazili sa 10gr neki sa 11gr.
Uglavnom, na njihovoj stranici pise da se preporuca prije razgovor sa njima, medutim ja to nisam dozivio.
Ovi tamo na istoku uopce ne furaju 125cc, skoro pa i ne postoji tamo, samo 155cc i sve se njemu podreduje hahahah.
matija84m:
Bitno da si skuzil da trebaju dva grama lakse i da sada funkcionira. Sve je to normalno :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju