Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Nmax ABS 125cc - - -> 183cc Athena/TDR- - -> Japan Red
dacerovs:
Continued........
Multivar montiran, za pocetak sam slikao razliku izmedu serijskog i Malossi centralnog federa
Onda sam malo muku mucio sa vracanjem dekla jer mi je dihtung zivce popapao u vrlo kratkom roku sve dok nisam malo masti stavio ispod njega da se zaljepi.
Evo malo da se vidi odaziv na gas sa Malossijem
A evo i jedan video koji ce demonstrirati razliku i kako to sad biva sa Malossijem
https://fbwat.ch/1eDbNaaLSZ1zItRu
Sent from my iPhone using Tapatalk
dino73n:
Cool :)
Jesi li vozio? Ne ocekujem da si probavao max brzinu al barem malo oko kuće ;) ubrzanje ovo ono.
Sent from my Mate10pro using TapatalkPro
dacerovs:
--- Citat: dino73n - 11 Siječanj, 2020, 21:57:40 ---Cool :)
Jesi li vozio? Ne ocekujem da si probavao max brzinu al barem malo oko kuće ;) ubrzanje ovo ono.
Sent from my Mate10pro using TapatalkPro
--- Kraj citata ---
Tek sada vidim da si pitao nes haha.
Evo, ukratko, ma nista bez Malossija!!!
Druga prica, radio je dosta na mjestu u garazi i ugrijao se dobro, reko sad cu istrpit hladnocu da napravim 4-5km da bar vidim kako ide. Odma sam pun gas okrenuo, start duplo bolji, odma skoci u okretaje di VVT djeluje i to je vrh, skoci do 50kmh da nisam ni skuzio. Najveci gust radi reakcija na gas u voznji, znaci meduubrzanja su odlicna, mau pola sekunde skoci u okretaje di treba i samo puni bez prestanka.
Probao sam ga kolko sam mogao prema krajnjoj brzini i do 120 je dosao super i nije isao u prevrtavanje. Sa serijskim variom je to vec bilo oko 95 po satu. Dalje nisam probavao jer su i auti smetali ali i slinava je cesta bila na djelovima, samo mi je falilo da padnem negdje.
Uglavnom nista novo, svi znaju sta multivar donosi.
Ide super i prezadovoljan sam!
matija84m:
Slinava je cesta pa samo 120 :icon_thumright:
dacerovs:
--- Citat: matija84m - 21 Siječanj, 2020, 19:53:24 ---Slinava je cesta pa samo 120 :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Hahahah morao sam, bilo je jace od mene.
To sam uspio tu di je ravnica i di je bilo relativno suho. U jednom zavoju mi je fino potegnulo zadnji kraj.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju