Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Nmax ABS 125cc - - -> 183cc Athena/TDR- - -> Japan Red
di.ky.73:
Razlika nekih 450kn,pitanje je koliko daje bolje rezultate
dario007:
--- Citat: di.ky.73 - 29 Prosinac, 2019, 23:12:26 ---Razlika nekih 450kn,pitanje je koliko daje bolje rezultate
--- Kraj citata ---
Pitanje je jel daje bolje rezultate,mi smo razglabali za i protiv i Malossi je pobijedio
di.ky.73:
Vjv je malo bolja Costa po izradi :dontknow:
dacerovs:
--- Citat: di.ky.73 - 30 Prosinac, 2019, 11:36:26 ---Vjv je malo bolja Costa po izradi :dontknow:
--- Kraj citata ---
Costa daje najvecu krajnju brzinu dok se za start nebih slozio da je bolji
Sent from my iPhone using Tapatalk
Corector:
Ja sam bio konj sto sam uzeo J.Costu, istopio se jedan tampon od njih 12, koliko vec, nedugo nakon kupnje. Razlika izmedju Coste i Multivara je minimalna i nije konstantna jer recimo Multic u startu je identican. Dakle radi se o mizernim razlikama, pogotovo ako ne planiras staviti 5 stvari koje donose po mrvicu boljih performansi, pa da si naberes nesto konketno u konacnici.
Odrzavanje Coste nije jeftino, a same postarine se nakupe ko multivar jer dijelova nema na svakom cosku. Tako da nikad vise ne bi uzimao nesto cega nema na svakom cosku. Vjerujem da sam imao peh s tamponom, ali pazi ovo, isporucili su mi prelagane tampone i masine je prvo samo prevrtavala, da bi reklamirao i jebavao se, i dobio teze, koji su opet bili malo prelagani. Da ne pricam o izmjenama remena i centralnog da to ustelam. Tu sam se dzabe nakrecio, nacekao jer nisam jebeni fan narucivanja svake jebene sitnice.
Ne znam kako ce se ovdje ponasati, ali bitno je da si se odmaknuo od serijskog koncepta, koji je za opusteni voznju, bitno da je sportski tip variomata i to je to.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju