Tehnički kutak > Garaža

Derbi GP1 250ie-Nikola46

<< < (4/6) > >>

Nikola46:
Rupu starog sata sam popunio pur pjenom i u njoj izrezao oblik novog sata(izrezao sam 4mm veci otvor zbog debljine stakoloplastike i kita). Ovo sto je crvenom bojom je plastika koju jos moram odrezat i onda sve prec poliester smolom i staklenim vlaknima

Danas su mi stigli i konektori tako da cu probat preko vikenda preslozit zice i montirat sat

Nikola46:
Preko vikenda sam navukao 3 sloja stakoloplastike i pur pjeni nije nista bilo. Nisam dosad radio sa stakloplastikom i dojam je da je jako prljav, smrdljiv i gadan posao.

Zeni sam potrosio 6 kistova za sminkanje i kad skuzi ubit ce me  :)

Na slici to izgleda stvarno gadno, ali uzivo je ok. Nije jako grbavo, doduse na par mjesta sam stavio vise tkanine pa je tu nastalo ispupcenje. Sad sve treba dobro presmirglat i onda cu stavit jos jedan sloj jako tanke(0,03mm) tkanine da sve zatvori.

Sat bas lijepo ulegne u rupu!

Uredit cu vanjske strane(one koje se vide) a ovo ispod sata jedino ako budem imao volje

Nikola46:
Malo se ovo oduzilo, ali sam jucer našao vremena i prekito kuciste sata. Ovo sto je posarano zelenim markerom su mjesta gdje rub malo "zijeva" pa to jos moram popravit i sve dobro posmirglat. Sad je presmirglano sa brusnim 80, imam jos 120. Da li treba jos finiji od 120?

Ozeo sam ovaj kit sa slike, da li na njega moze ic primer, pa boja ili preko njega jos nesto treba stavit?

dario007:
Filer,njega na vodu posmirglat i onda lak gore.Za akrilni smirglas sa 500-600,za bazu 800-1000.

Primer ti ne treba i ovo smirglanje zavrsi sa 240 ili 320 da ti se ne vide ti risevi jer bude debeli sloj filera morao ici...

Nikola46:
Znaci ovo presmirglam, na to akrilni filler, vodobrusnim prec njega i onda boja?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju