Tehnički kutak > Garaža
Derbi GP1 250ie-Nikola46
Nikola46:
--- Citat: aragonY - 31 Kolovoz, 2019, 13:07:04 ---Sta je ovo, sticky u garazi ;D
Stvarno fin skućo, ajd sad gledaj pa nemoj usrati sa satom, odradi to lijepo. :hello:
--- Kraj citata ---
Skut je kupljen od clana foruma, nazalos imo sam prometu i nakon prometne me jeftinije ispalo presvacenje kompletnog skutera u foliju(sam sa ju lijepio) , nego farbanje. Boje je ista kao orginal, samo mat.
Ja sam picajzla, tako da ce kuciste izgledat ko orginal
Nikola46:
--- Citat: RunnerSukosan - 31 Kolovoz, 2019, 14:08:32 ---Auspuh ti je ocajan, skuter lijep, a za sat moras njegov senzor koristiti, imam isti..
--- Kraj citata ---
Vidis da radi sa orginalnim "puzem"
RunnerSukosan:
U disk usadis magnet, probaj kalibrirat sat za zaj senzor
Nikola46:
--- Citat: RunnerSukosan - 31 Kolovoz, 2019, 21:59:26 ---U disk usadis magnet, probaj kalibrirat sat za zaj senzor
--- Kraj citata ---
Zasto kad orginal "puz" radi istu stvar!? Na disku nemam di stavit magnete, a i da ih stavim moram napravit prihvat senzora.
Pogledaj video, sat prima signal, znaci da ga samo treba podesit na pravi broj magneta i opseg tocka
RunnerSukosan:
Izbusis rupu u disku i stavis taj senzor.. To ti govorim da moras podesit na opseg kotaca, a jbg broj magneta vidi s kojim ce brojem radit. Gps u ruke i probaj
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju