Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Zuma
mic:
Dugo vremena Zumu nisam tako, provozao sam ju samo tu i tamo ali ju je stari derao dosta dok me nije bilo, natukao je on tu kilometara i osjetio sam još pred koji mjesec da se malo čudno prijenos ponaša ali sam zanemario kako nisam imao vremena da išta radim.
Danas u garaži pogledam Zumu u tužnom stanju, sva od blata i prašine jer nije oprana već mjesecima, a koristila se zimi pa sam se odlučio da odradim višesatno lickanje i malo sam ju doveo u red estetski.
Pogledam sat kad ono 15 500km na vratima, a sjećam se ko jučer da je bilo kada sam ju predstavio na forumu imala je cca 6-7 hiljada km.
Uglavnom operem ja nju i iz zajebancije otvorim prijenos eto čisto da vidim u kakvom je to stanju.
Operem, obrišem i namastim stare potrošene dijelove prijenosa, obrusim malo kvalčilo i taman da ću vratiti zvono kad primjetim nešto čudno, pogledam malo bliže i vidim tri pukotine na zvonu.
Eto što bačva + 70 santimetara kit rade :icon_biggrin: Ili je puklo zbog pretovara debelim ženama, tko će znati :dontknow:
Poggiali:
A bokte, ovo jos nisam vidio, uglavnom prije pukne kosuljica izvana... probaj od mastera stavit kvacilo :icon_biggrin:
mic:
Morati ću neku pojačanu lamelu i korpu staviti od nekog fauvea, to je napravljeno za moment :toothy12:
Šalu na stranu ipak me malo muči trenutno pitanje kvačila i zvona.
Zvono, kvačilo i opruge su bili OEM ugradnja iz 2002 godine, imaju kilometara dosta ali to je radilo savršeno.
Opruge su mekane serijske i to je bio pun pogodak za moj setup, skuter kreće iz niskih okretaja, ne guši se, ispaljuje dobro čak i sa dvoje te bi htio da tako ostane.
Kvačilo kod mene je 105mm sa dvije ferode, a to je stari tip kvačila kod Minarellia.
Htio bi odraditi nadogradnju na 107mm kvačilo i zvono kada sam već natjeran da zamijenim te dijelove.
Zvono nije problem, Dragster sa foruma ima lijepo Polini zvono, to mi odgovara.
Pitanje ostaje što uraditi sa kvačilom tj. koje kvačilo kupiti, a da mogu dobiti da hvata pri niskim okretajima poput serijskog?
Vidim da su manje više sva 107 kvačila poznatijih marki "tuning" kvačila te dolaze sa dosta jačim oprugama od serijskih, a meni to ne odgovara.
Gledao sam možda uzeti štelajuće kvačilo od Malossia ili Polini u kombinaciji sa njihovim najmekšim oprugama i otpustiti šarafe za štelanje na max da bi dobio start u niskim okretajima.
Ima li itko iskustva sa štelajućim kvačilima i zna li je li moguće toliko otpustiti opruge?
Bilo koji drugi prijedlog je također dobrodošao, čuo sam da se OEM Piaggio kvačila također hvale dosta...
dario007:
Oem Piaggio staviš,da se sloziti da na 3500-4000 okretaja krene momentno kao vlak. Ja sam to kvačilo vozio i na midraceima i vrhunsko je...
Obrati se Zvonkecu,znam da u šteku ima jedno 4-5 komada pa bude mozda koje imao za prodati...
mic:
Okej original Piaggio kvačilo može dati ono što tražim ali s kojim oprugama? Pretpostavljam original?
Vidim da na attacku ima original Piaggio kvačilo za nekih 40e, nije neka cijena, a za Zumu stvarno pazim kad kupujem dijelove, volim da je sve novo ili kao novo kada se ugrađuje. Jesu li ta nova OEM kvačila iste kvalitete kao starija rabljena OEM kvačila ili su kvačila također postala šrot?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju