Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Zuma
Poggiali:
too mrale, neka si im ti slozio to pred nosom xD
matija84m:
Ma takve stvari najbolje ostavit za drugi dan.
Ima situacija na selu di serif policije posalje svoju stoku na jedinu ulicu koja vodi sa tehnickog i tu uredno cekaju i po procjeni vracaju nazad na izvanredni. E sad nastaje frka jer su indirektno svi umjesani i moraju se opravdavat. Dokazivat da to nije tako kako sada izgleda.
Takve stvari zato najbolje izbjec jer ovi neznaju dobit unapređenje dok nekog ne zajebu. Da znaju nebi ni bili u toj uniformi nego bi ko sav normalni svjet radili svoj posao.
mic:
Istina je da ima svakakvih situacija... U Zadru su još okej što se tiče kontrole skutera. Policajci ne idu toliko za tim, a moguće je to što skutera ljeti na cestama u zadru ima milijun i dio su svakog kućanstava ako se to tako može reći.
Ja bi najradije skuter u prikolici donio i odnio sa tehničkog ali to mi nije opcija jer nemam prikolicu. Vožnja s blokadom do tehničkog nije moguća nikako jer ima dosta kilometara vožnje po bržoj županijskoj cesti tako da je ovo bila jedina opcija. Uz malo sreće koja me pratila sve je prošlo u redu, problem s nikim nije bilo.
challenbeen:
--- Citat: mic - 10 Kolovoz, 2022, 11:59:09 ---Istina je da ima svakakvih situacija... U Zadru su još okej što se tiče kontrole skutera. Policajci ne idu toliko za tim, a moguće je to što skutera ljeti na cestama u zadru ima milijun i dio su svakog kućanstava ako se to tako može reći.
Ja bi najradije skuter u prikolici donio i odnio sa tehničkog ali to mi nije opcija jer nemam prikolicu. Vožnja s blokadom do tehničkog nije moguća nikako jer ima dosta kilometara vožnje po bržoj županijskoj cesti tako da je ovo bila jedina opcija. Uz malo sreće koja me pratila sve je prošlo u redu, problem s nikim nije bilo.
--- Kraj citata ---
Ček, ljusi biciklon se vozu 20 nasat po srid ceste tih 7 kilometara što ti imaš do tehnickog i ti sad nas zajebavas da je 45km/h za vamo tamo sporo? Ma daj Mic
Dragster 50:
Meni su šabani na tehičkom ubili svaku volju za ičim. Toliko, da sam stavio sve u prodaju, hvala Bogu pa nije otišlo dok me još bijes držao, i dok nisam poskidao sve sa oglasa. Od početka 7.mj.se ništa ne šrafa niti vozi. Sve bi to bilo u dure da je konkretan razlog, ali zbog štop svjetla koje "prejako svijetli", je previše.
Čekam da se sezona smiri, pa kombi, i u drugi grad. 😤🤬
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju