Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Zuma

<< < (83/90) > >>

mic:
Aaa ne ne, bata buddy ima novi projekt u najavi hehe #samoMina

challenbeen:
Hahahahha... dada ... buddy lagano krenio skupljat mine oko kuće, šteta što se ubija od posla pa mu forum nije na ruku...

aaa ne znam mic, ako ga zatribaš, znaš da ga možeš bilo kad otkupiti osim ako meni nešto divlje ne padne na pamet  :glasses9:

iako bi bio presretan da nabaviš Polini 19  :glasses9:

Vragolasti Denis:
Svaka cast na postignutim perfirmansama. Citao sam detaljno temu , jesi li saznao koju si getribu stavio u skuter posto si negdje u temi napomenuo da je dulja neka ali neznas koliko dulja.

mic:
Hvala!
Ne znam koliko je % duža getriba, znam samo da je Doplerova getriba unutra.
Getriba je kupljena i montirana na dan kada je kupljen skuter prije 20 godina tako da je sve to daleko u prošlosti bilo rađeno.

mic:
Mali update...
Došlo vrijeme za tehnički, a ove godine nisam htio ići sa el. blokadom jer se to kod Zume nije pokazalo kao dobro riješenje.
Napravio prsten od 10mm za blokadu variomata i s tim sam dobio točno 43,5 kmh na valjcima.
Tehnički je prošao uredno, skuter je bez zamjerke, a dobio sam čak i par upita i pohvala dok sam čekao u redu.
Malo manje od 1800km sam napravio od prošlog tehničkog. Nije puno kilometara ali može se reći da se skuter vozi.
Ispitivač me pitao što radim kad me vidio sa ventilvarom u ruci i deklom na podu ali nije pravio problema.
Jedino je baš zaklao motor na valjcima.
Više puta je turirao i vrtio zumu u iberturažu valjda u nadi da će pokazati preko 50.
Blokada se naravno montirala dok sam čekao u redu i skinula se odmah pred postajom.
Pretpostavljam da je primjetio da nije serijala u pitanju, dao je pun gas kad je silazio sa valjaka pa mu je Zuma otišla malo u bok na sklizavom podu pa je nakon toga napravio dva kruga po parkingu dok kod drugih skutera to nije radio.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju