Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Zuma

<< < (63/90) > >>

PchelaUbica:
Jel to nije piksa sa samopodmazivanjem?

mic:
Šteta što sada variomati nisu odrađeni tako fino kao i prije kako je Corrector spomenuo. Ja nemam toliko godina iskustva tako da ne znam kakva je završna obrada prije bila ali mogu reći samo da ovo sada i nije neka sreća :angry7:
To što Polini kreće iz "druge" me malo nervira i nekako oduzima onoj početnoj  živahnosti mine. Ako budem ikada imao nešto viška para baciti ću oko na spomenutog Heboa ili Dopplera ali za sada ostaje Tpr. 
Tpr i original variomat nikada nisu puštali tu ljepljivost po bolcni. To sam primjetio za sada samo na  ovom Poliniu i na jednom chinarelliu od frenda na original variomatu.

--- Citat: PchelaUbica - 20 Veljača, 2021, 10:59:16 ---Jel to nije piksa sa samopodmazivanjem?

--- Kraj citata ---

Misliš li na ovu piksnu u hispeed variomatu?

E i da, koja su vaša mišljenja u vezi ovog na slici dolje, zašto se to dogodilo u tako malo vremena? Mislim na ovo što se pojela cementacija.
Bolcna ima max. 1500km, igličasti novi stavljen Polinijev također i smjesa je uvijek bila dobra bez pregrijavanja ili slično. Ulja je uvijek bilo u mješalici + uvijek dodam oko 50ml u rezervar.

matija84m:
Drzi se ti tog variomata koji je dobar.
Zapravo i polini je ok kad se podsajba. To ce ti iskusniji znat rec iz svog iskustva.

A bolcna jbg. Kvaliteta.
Neznam o kojoj je rijec ali tako se meni pojela jako brzo na drevu sa asowerke klipom. Jos ova tvoja bolcna izgleda da je puno vozila. Moja je kao nova a cementacija odpala.
Budem ju poslikal ako ju nadem negde doma.

matija84m:
Evo naso sam. Izgleda grozno kao da ju neka kiselina pojela.

mic:
E tako bi vjerojatno i moja izgledala da ju nisam uhvatio ne vrijeme. Ali ova bolcna nema ni 1500km i to na Zumi vozena znaci nikada nije preko 9000rpma vrtila. Nije mi jasno nikako i to sam taman klip novi nedavno uzeo :(
Pomalo se pitam da nije problem u klipnjaci jer je ovo vec druga bolcna koju je Zuma pojela :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju