Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Zuma
ljubo46:
Evo ti mpg roxa nekad davno s dr evo 70cc i mojih tada cca 120kg takp da i to uzmete u obzir. Ali slusaj i gledaj orbtaljku i okretaje..to moras znat tako slozit :icon_thumright:
Corector:
Na 30 minuta je bilo 92gpsa, a na broju 1 100gpsa. :D
Evo Mic nasao sam slike od Polinija, jel ovakav i tvoj?
mic:
Ljubo taj tvoj aerox baš fino puni s obzirom da je base kit i da nije lagan vozač :icon_thumright: Čuje se da fino prima gas i da je oštar na gas. Kako je prijenos bio složen na tom aeroxu? Koji dijelovi?
Hvala Correctore na slikama :icon_thumright:
Ovo izgleda kao bolja verzija od onoga što ja imam. Poslikati ću detaljno svoj Polini pa da vidiš za usporedbu. Je li ovo tvoj variomat ima semering naprijed?
Nekako mi cjelokupna obrada ovog tvog variomata izgleda puno bolje od onoga što ja imam. Koliko su stare slike?
PchelaUbica:
Vidi starog speed controla sunce ti jbm
mic:
Evo slike mog Polinia - znači običan hi speed variomat, najjeftiniji što ima od Polinia.
Isprobao sam Polini variomat i nisam primjetio razlike u usporedbi sa tpr-om. Nakon nekih 50km punog gasa i ganjanja vidio sam da je bolcna od Polinia sva ljepljiva i masna kao da je iz piksne izašla neka mast i tada se drugačije ponašao. Obrisao sam i odmastio bolcnu i piksnu ali nakon nekoliko km ganjanja dogodila se ista stvar - bolcna sva ljepljiva :angry7:
Evo i slike u kojoj se može vidjeti razlika u debljini i dužini bolcni tpr-a i polinia i također se može vidjeti koja bi bila izlaznost remena kada su spojeni variomat i ventilvar.
Možda nekom posluže ove slike ako se razmišlja o kupovini spomenutih variomata :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju