Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Zuma
mic:
Slažem se sa pchelom i tomijem što se tiče reze i karba ali moram su suzdržati dokle god je unutra original radilica.
Kada ovoj radilici dođe kraj onda će se Zuma složiti onako da dobije pravu moć hehe.
Za sada je mašina baš zdrava kao što kaže Corrector, pali uvijek iz prve, kompresija je odlična, ide okej za ono što je.
Ovu sezonu ću sigurno još odvoziti sa trenutnim setupom tj original karbom i spuhom, a za sljedeću sezonu možda bude nešto moćnije spremno.
Za po gradu je super, živahan je skuterić. Jedina želja mi je kad bi mogao održavati 90 gpsa putne brzine. Kad bi to ostvario bio bi sretan kao malo dijete :toothy10:
Snimka je do 80km/h, a krajnja je 93 gpsa i nema šanse da nabere još. Doduše ja nisam toliko ni težak sa svojih 80kg tako da vjerojatno i to pomaže Zumi da bude živahna.
Ostaje mi jedino još isprobati Polinijev variomat i možda probati malo tvrđu centralnu ali otom potom.
Tomi_ZG:
Ma kad čekaš da se raspadne da apgrejdaš nikad se neće raspast,i ja čekam da prdne napaćena radilica,al neće
Deki.:
Samo nemoj 90 maximalne. Tad počneš pomišljat da pretekneš autobus turistički naravno
Corector:
Bome pucas veoma visoko, odrzavat 90gpsa nije bas najlakse. Pa dobru krajnju od 93 imas. Tu bi mogao uskociti i variomat, mislio sam da je to kraci prijenos, ali evo, ide to kao da je LC
matija84m:
Promaklo ti je. Duza getriba je tu u igri :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju