Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Zuma

<< < (50/90) > >>

zvonkec92:
Nevalja ni taj a jos manje onaj za malu brusilicu, nevalja ni jedan ni drugi

mic:
Zumu je ipak nešto dočekalo pod borom  :icon_biggrin:
Polini je toliko hvaljen za Minu da sam iz znatiželje najviše uzeo Hi speed i novi remen tako da bude spremno za toplije dane hehe.
Nadam se iskreno da će Bando izdržati malo više km od prijašnjeg remena.

matija84m:
Opa vidi prinovu  :totejapitamm:
Ma polini je zakon jos uvjek. I zuti centralni vidim. Znaci sve skolski odra%u0111eno.

A bandit ce posluzit nema dvojbe :dobraideja:

Corector:
Lijep kup dijelova, odmah na prvu zagolica.

Koliko ti je trajao remen? Ja sam muku mucio da predjem 5000km i da onda stavim drugi na mini. Te obicne mi je 70tka uvijek masakrirala, a kevlari bi izdrzavali :D

mic:
Da da Matija, sve kopiram sa foruma  :laughing7:
Šalim se malo hehe...I do sada sam vozio žutu oprugu jer sam jedino s njom uspio izbjeći rupe. Uzeo sam novu žutu jer imam osjećaj da mi je ova trenutna malo oslabila iako stvarno nisam nešto puno kilometara napravio  :dontknow:

Correctore - Uvijek je lijepo vidjeti tako nove dijelove na okupu, bez obzira na to koji bili haha ima neku čar ta novina  :icon_biggrin:.  Da budem iskren nisam ni napravio puno kilometara na prijašnjem remenu. Napravio sam možda 2500km sa tim remenom. Bilo je tu dosta štelanja, ganjanja i vožnje u dvoje tako da je možda i to uzrokovalo ubrzano trošenje remena.
Nadam se da će bando izdržati barem toliko koliko i prijašnji remen. To mi je taman za cijelu sezonu jer ne radim nešto previše kilometara općenito :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju