Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Zuma

<< < (51/90) > >>

challenbeen:
neka intuicija mi govori da bi Zuma mogla past ispod 500 km godišnje  :glasses9: :frajer:

Corector:
Ma bit ce to dobro.

dacerovs:

--- Citat: mic - 28 Prosinac, 2020, 18:49:25 ---Zumu je ipak nešto dočekalo pod borom  :icon_biggrin:
Polini je toliko hvaljen za Minu da sam iz znatiželje najviše uzeo Hi speed i novi remen tako da bude spremno za toplije dane hehe.
Nadam se iskreno da će Bando izdržati malo više km od prijašnjeg remena.

--- Kraj citata ---
To je to, provjereno dobra kombinacija ako se vozi serijska minarelli zadnja remenica. Ja sam to gonjao na Luni( dobro poznata tute na forumu) i ovaj Bando je duze trajao od Malossi kevlara koji mi je popucao tocno na dan skuter meeta u Zagrebu.
To je bila bas dobra i zahvalna masina, rado je se sjetim.

mic:
Nadam se i ja da će ovo biti dobra kombinacija. Vjerujem da bi trebalo biti dobro kad je mnogima radilo super i tebi na Luni također.
Dvoumio sam se duže vrijeme između Banda i Malossi Kevlara ali radi cijene i mnogih pohvala na forumu i izvan foruma uzeo sam Banda.
To što kažeš da ti je ovaj setup bio jako zahvalan mi se sviđa. Točno takav setup volim tj. takav setup mi je i želja tako da mogu voziti mirno bez brige kao i do sad :icon_biggrin:

mic:
Poštar navratio opet... :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju