Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Zuma

<< < (44/90) > >>

mic:
Challe, Zvonkec -- Zahvaljujem :notworthy:

Dacervos-- Pročitao sam par puta tvoju temu o Luni i tamo sam vidio da nije bila tolika ogromna razlika u okretajima između extre i R-a te se isto vidi u temi i videima na yt kako je luna išla dobro sa extrom iako auspuh nije na nekom dobrom glasu. Vuče i mene sad da montiram extru da vidim kako će se ponašati Zuma.
Što se tiče topa mislim da se ovaj ne bi trebao rotirati jer sam ga jedva navukao preko vune i jos stavio malo brtvila na čepove na kraju tako da brtvi.
Kad spominješ doradu auspuha misliš na doradu topa ili neku drugu doradu?

matija84m:
Hoce li to zuma dobit moc :icon_thumright:
Moglo bi ovo bit zanimljivo s obzirom da imas jaki kit i sada jos rezonka :icon_thumright:
Gianeli ima dosta problema sa prigusivacom kod svih modela. Ja sam jedan za probu dodatno zaserafil sa samonareznim seraficom da se nemoze okretat. I mogu rec da to dobro drzi. Stavis ga sa donje strane da se nevidi i gas.

mic:
Hehe ne znam hoće li Zuma uskoro dobiti moć. Strah me vrtiti ju u okretaje sa neodgovarajućom karburacijom tj. originalnim karbom.
Ahaa da da, sjetio sam se i ja sad da sam vidio to rješenje za prigušivač negdje na forumu...Vjerojatno je to bilo u tvojoj temi.
Ako se bude ikad montirala extra na Zumu i ako se bude vrtio prigušivač onda znam kako ću to riješiti :icon_thumright:

matija84m:
Zakaj je upitna montaza?
A na kojem karbu vozis?

mic:
Montaža je upitna jer je meni originalni TK 14mm karb gore

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju