Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Zuma
challenbeen:
da nemoj tako pero, pa skuter je baš zakon, baš pravi američki stil Miniona.
mic:
Evo neku extru pazario pa reko hajd da joj pružim malo ljubavi :laughing9: Jest da je slab auspuh al što ću bar sam malo vremena potrošio ;D
Auspuh nije bio u tako lošem stanju. Rekao bi da nema puno kilometara jer je taman počeo izgarati tvornički lak.
Rupe na nosaču je netko nekom primitivnom metodom širio tako da sam to malo obradio i doveo u red da izgleda uredno.
Cjevčicu na kraju prigušivača sam malo skratio jer mi onako zavijeno po 180 stupnjeva izgleda glupo. Nakon toga sam prošao sve te dijelove od prigušivača i nosač čeličnom četkom na bušilici jer nemam pjeskarilicu kao zvonkec :laughing6:
Prirubnica je bila malo kriva i tvornička obrada između cijevi i prirubnice je loša tj. nije uopće obrađeno pa se i to malo poturpijalo i prirubnica je poravnata.
Auspuh sam cijelo prošao čeličnom na bušilicu i granu namazao Wurthovim antikorozivnim sredstvom da spriječim buduće hrđanje koliko god je to moguće.
Na nosač je prvo bačen špric kit te onda obični mat sprej. Auspuh je dobio par slojeva klasičnog temperaturnog spreja. Uzeo sam i nove šarafe, napravljena je nova brtva na prigušivaču i stavljena je nova vuna.
Ispala neka stealth verzija extre.
challenbeen:
uuu pa ovo izgleda bolje od originala.. svaka čast mic! nadam se da ćemo to uskoro vidit na žutoj zumici :glasses9:
dacerovs:
Taj spuh uopce nije los barem sta se performansi tice, meni je na Minarelliju djelovalo malo slabiji nego Yasuni R, cak bi reko da ima vise momenta.
Jedino sta se meni dogadalo sa njim je rotiranje topa, u voznji ga cujes kako zvrdna i vrti se u krug.
Al za te pare uopce nije los auspuh, treba ga malo doraditi i nema brige, cak i dost lijepi duboki zvuk proizvodi.
zvonkec92:
Mic svaka cast, odradio si spuh perfektno :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju