Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner SP50 SC by Lju
dino73n:
Mozda taj instrument za mjerenje kompresije ne pokazuje tacno. Ako super radi na leru i pali na zub kompresija je ok. Prije da su ti rolice preteske uz taj ljubicasti feder. Probaj sa 5.5gr rolama.
Ne treba ti veca dizna od 64.
Sent from my Mate10pro using TapatalkPro
TopPerfomance4:
Koliko sam vidio treba biti u cilindru 8 bara to je član corrector objavio ljepi skuterić nek a za kit se sam odluči ja bi čak preporučio jer je 50ccm3 mrtvo puhalo
lju989:
Sto se tice kita, nisam jos o tome razmisljao, kolko se ja vozim neznam dal mi je isplativo ulagati.
A i vidim da dosta clanova (cast izuzecima) samo srafi i ima problema kad stave kit. A i nisam nikad nista sam sto se tice termogrupe sam radio.
Nekako sam skeptican sto se stavljanja kita tice, ispravite me ako grijesim.
Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
Oliverxxx:
Ako je sprava za mjerenje kompresije na onaj gumeni konus a ne na navoj svječice onda sigurno pokazuje manje...
lju989:
Mjereno je spravi na nacin da je nasrafljena u navoj. Meni je isto cudno da je tako malo pokazala.
Nedavno frendu ista gilera nije htjela paliti uopce, a izmjereno je 6bara. Oba semeeinga na radilici je zamjenio i dalje nista. Tek kad je karike zamjenio je upalila. Skut je sve serijala bez auspuha 6000km je na satu
Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju