Općenito > Generalno o skuterima
j#bo BOG MATER HRVATSKIM TEHNICKIM PREGLEDIMA
3alfa3:
Mislim da je polica osiguranja obavezna kao dokument, al, nisam siguran, mozda i nije, ali da me lupi neko ko ju nema, zvao bi muriju bez obzira kak mala bila steta (pricam o autu, da sam na motoru, zvao bi muriju u pravilu). Kako bilo, imam ju u prometnima, ne zauzima mjesta.
Eu izvjesce nije potrebno imat, ali je pozeljno
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
dario007:
Polica osiguranja nije dokument uopce...kaj oces rec da onaj komad papira iz kucne radinosti sa kompare.hr izgleda kao dokument?
Produljenje vazenja prometne dozvole i podatak do kad vrijedi je bitniji od police,jer te na cesti moze pokupiti i teh.neispravno vozilo koje ima produzenu policu osiguranja,a recimo nije registrirano radi pada na teh.pregledu,te kao takvo ne smije sudjelovati u prometu.
Corector:
Znas kako mi lepo rece da to murja po novom trazi. Naravno da sam odreagirao na to, ali rece mi to najsposobniji djelstnik u stanici za teh.
Tko nema, vjerujem da je propisana kazna zatvora, zapljena vozila bez mogucnosti povratka.
matija84m:
Hahaah :laughing7:
Zapljena vozila :laughing7:
Moze ako ima dovoljno kesa da ga otkupi. Inace rat pocinje :jerk:
3alfa3:
--- Citat: Corector - 26 Kolovoz, 2019, 13:44:52 ---Znas kako mi lepo rece da to murja po novom trazi. Naravno da sam odreagirao na to, ali rece mi to najsposobniji djelstnik u stanici za teh.
Tko nema, vjerujem da je propisana kazna zatvora, zapljena vozila bez mogucnosti povratka.
--- Kraj citata ---
Sam si se uvjerio kak ne znaju ni svoj posao, zasto bi znali policijski? Svakako u prometu trebas imat vozacku i prometnu, to je valjda jasno
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju