Općenito > Generalno o skuterima

j#bo BOG MATER HRVATSKIM TEHNICKIM PREGLEDIMA

<< < (5/8) > >>

3alfa3:

--- Citat: Corector - 26 Kolovoz, 2019, 11:27:23 ---
PS i obavezno je da imamo u prometnoj dozvoli ona plavi papir od tehnickog pregleda.

--- Kraj citata ---

?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Corector:
Tako je, to je jedini plavi papir, onaj na kojem se biljeze vrijednisti izmjerene na tehnickom i na kojem je zavrsna ocjena te max. brzina mopeda. To je po najnovijoj verziji jedenja govana obavezno imati uz sebe.

Tako da sada imam:
- jebenu prometnu dozvolu
- jebenu zelenu kartoncugu
- jebeni ko za k**ra*, A4 komad papira od police osiguranja
- jebeni A4 plavi papir o detaljima s tehnickog pregleda

Uzivajte u ovoj picki materini

matija84m:
Svasta.
A sta je sa nama koji nismo dobili taj papir :dontknow:
Ja sam bil u proljece i nisam dobil taj papir :icon_tongue:

3alfa3:
Sjebao te (ili pokusao sjebat, samo ne znam tko, valjda drot?). Taj papir je samo uvjet za registraciju jer dokazuje teh ispravnost u trenu kad je vozilo pregledano. Sto je i logicno, drugi dan od pregleda, vozilo moze bit teh neispravno i taj papir ne dokazuje nista, ali za registraciju je dovoljan ako se ona ne obavi isti dan. Btw, uvijek ga dobim i spremim uz racune od rege

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

dario007:
Pa onda u pravilu moras imati i europsko izvjesce,odnosno sve papire od tehnickog i registracije.

I nezz od kud one fore da svi turite police osiguranja u prometnu dozvolu vozila,kad se prometna dozvola ne moze produziti bez police osiguranja niti se uopce pristupiti tehnickom pregledu vozila.
Valjani dokument je prometna i vozacka i svaki policajac to trazi.Nemojte slusati idiotarije jer je sve povezano i jedno bez drugog se ne moze napraviti.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju