Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR150-->172 Electric blue

<< < (16/26) > >>

matija84m:
A vizir ce donest nesto krajnje. Ipak se sad bolje mozes sakrit od vjerta :icon_thumright:

A gume su isprobano dobre i sigurno ce valjat i na apriliji :headbang:

dacerovs:
Po meni, puuno bolji skut od Energije. Sad jos kad sjedne Heidenau to bude posao.
Vozio sam jednog i drugog i to agresivnije i puno bolja mi se pokazala Aprilia.
A sta se tice vizira, meni je to sve malo. Ja bi trazio da je velik kao onaj veliki vizir na FXR/SP 180. Kad se jednom naviknes na vizir onda je tlaka vozit skuter bez vizira pogotovo kad ide ko propuh kao ovo skuterce.

Edit: nedo ti bog da je prodas, mozes jedino ako ides na bolje od Aprilie

Sent from my iPhone using Tapatalk

dario007:

--- Citat: ljubo46 - 01 Siječanj, 2020, 17:51:30 ---Mikuni ti ide gore na oem prirubnicu ali dobro ako si uzeo vecu, nece smetati dapace. :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Serijska je izvana dobila mikropukotine,pa sam odmah uzeo novu vecu,kad vec treba mijenjati.

--- Citat: Corector - 01 Siječanj, 2020, 18:22:07 ---Gledaj ti kako se to lijepo odrzava. Lajkam gume koje su u cijenovnom rangu s najjeftinijim, bas me zanima kakav ces dojam imati u usporedbi s energijom.

--- Kraj citata ---

Gume sam dobio ultra povoljno,srka se i sa ovim Michelin gnojem jako lijepo vozila,tako da ne vjerujem da ce razocarati.

--- Citat: matija84m - 01 Siječanj, 2020, 18:34:51 ---A vizir ce donest nesto krajnje. Ipak se sad bolje mozes sakrit od vjerta :icon_thumright:

A gume su isprobano dobre i sigurno ce valjat i na apriliji :headbang:

--- Kraj citata ---

Pa nije ovaj nesto ekstra vislji,vise sam ga stavljao radi OEM looka,krajnja me ni ne tangira toliko.Eto nisam nikako ni mjerio koliko ide u krajnjoj.

Gume bi morale biti dobre,vec su se one dokazale na Energiji.

--- Citat: dacerovs - 01 Siječanj, 2020, 18:46:52 ---Po meni, puuno bolji skut od Energije. Sad jos kad sjedne Heidenau to bude posao.
Vozio sam jednog i drugog i to agresivnije i puno bolja mi se pokazala Aprilia.
A sta se tice vizira, meni je to sve malo. Ja bi trazio da je velik kao onaj veliki vizir na FXR/SP 180. Kad se jednom naviknes na vizir onda je tlaka vozit skuter bez vizira pogotovo kad ide ko propuh kao ovo skuterce.

Edit: nedo ti bog da je prodas, mozes jedino ako ides na bolje od Aprilie

Sent from my iPhone using Tapatalk

--- Kraj citata ---

Aprilija je zivlja na odazivu gasa,ali ipak se osjeti da je nesto slabija od nrg-a,najvise se osjeti kad sjednes sa jednog na drugog.
Nebi stavljao veliki vizir,nije original i da ti budem iskren taj vjetar mi uopce ne smeta.

Nejde Aprilia nikam,bez brige...

dario007:
Stigli dijelovi

Heidenau K80sr  DOT 4519

Uzo sam si bocicu za radit mjesavinu,vec imam jednu,ali da ne moram seliti svaki put kad vozim jedan ili drugi skuter.

Stage6 prirubnice za 30mm karbove,na vrecici pise da je original za TM24,ali prilikom naruđbe to nije pisalo.

Polako rijesavam sve stvari koje sam si zacrtao za SR-kicu.

ljubo46:
Joj sve mi suza krece kad to gledam
Kad bude za prodat srka prvo se meni javi :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju