Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR150-->172 Electric blue

<< < (15/26) > >>

dario007:
Stigli disk,plocice i DOT,pa sam se bacio na posao.

Prvo sam skinuo felgu dole

Vidio sam da su semerinzi kotaca u losem stanju,pa sam ih izvadio i Corector je bio u dziru pa mi se zaletio po nove semeringe

Namontirao nove semeringe,disk,sve pocistio i podmazao na novo.
Isto tako ocistio pinjon i ubacio novu mast,nisam sve slikao jer su mi ruke bile masne

Isto tako sam skinuo celjust,oprao,izvadio gumice koje stite od ulaska zmazanoce,pa sam njih skupa sa celjusti oprao,nagruvao masti u njih i vratio ih u leziste.
Namontirao plocice i sve skupa vratio nazad.

Kad je vec sve bilo rastavljeno i ulovio sam se prvog kraja zakrpao sam i puknuti blatobran.
Pojacao zicom,otopio dodatne plastike i lemilicom pokrpao.

Sutra moram rastaviti volan za izmjenu DOT ulja,pa cu se poigrati sa satom posto ne pokazuje dobro razinu goriva. :hello:

dario007:
Dovrsio sam

Bog te ova SR-ka ima valjda 20 serafa na volanu,treba vjecnost da se rastavi i sastavi.Serafi i dijelovi koje treba poskidat da se dode do pumpice.

Natocio novo DOT ulje,isprao komplet sistem i odzracio,na ruckici je odlicno,dobio sam tvrdu kocnicu.

Sto se tice sata,ocistio sam sve spojeve,namazao sa masti i ispitao rad plovka.Njega sam isto izvadio van.Zamjenio zaruljice koje na drugom satu nisu radile, prebacio poklopac sata i okvir sa starog sata.
Sad sve radi kako treba i sad imam 20tkm umjesto 37tkm,malo sam ju ponovio  :toothy12:

Malo sam se provozao,sve radi uredno,sutra se ide na trip do mora sa njom.

Dacerovs je dosao i napravio hard test po selu,ispostovao je SRku.
 :hello:

dario007:
Stavio sam vizir volana staru tipu,kako je i u originalu,Aprilia top je donirao nov novcat vizir,pa mu ovim putem hvala.

Narucena prirubnica sa ulazom za veci karb

Mikuni TM24 ceka na polici,sa setom igli,dizni i ler dizni,pa to na proljece ide gore.

Narucene su Heidenau k80sr gume na Bozicnom popustu,pa su me obe ispale 500kn.

Povremeno upalim skuter da odradi i eventualno malo provozam

ljubo46:
Mikuni ti ide gore na oem prirubnicu ali dobro ako si uzeo vecu, nece smetati dapace. :icon_thumright:

Corector:
Gledaj ti kako se to lijepo odrzava. Lajkam gume koje su u cijenovnom rangu s najjeftinijim, bas me zanima kakav ces dojam imati u usporedbi s energijom.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju