Pozdrav ekipa, imam didija al je prebačen na karb jer se nije moglo više izmoci sa kvarovima.. Skuter sad extra radi, full serijala,samo imam malossi remen i dellorto 17.5mm
Naime kad sam ga prebacio na karb primjetio sam da mi remen nece do kraja variomata a i krajnja brzina iznosi nekih 75kmh (osjeti se da moze jos), na DiTechu je isla cirka preko 85kmh, na motoru je ostalo sve od ditecha i stavljen karb motor ima extra start i fino povuce do 65 kmh i polako dodje do 75 i to je to e sad po mojoj nekoj logici trebala bi tu ici meksa opruga (malossi bijela) pa sad da cujem Vas malo iskusnije, isto tako zanima me za variomat i kvacilo pašel tu šta od minarellija ili piaggia i auspuh isto mozel se upasati kako jer ovdije u bosni je bas bas tesko naci dijelove za ditech masinu,samo piaggio,minarelli.. Ako se ko od Vas susreto s tim nisam imo prilike da pokusam staviti piaggio ili minarelli auspuh a sportski auspuh mi je sad trenutno prioritet jer je ovaj serijski shit, a sad nez dal se isplati da uzmem bilo koji zx/tt pa da varim granu, recite mi Vase situacije ako ste se susretali s tim poz