Tehnički kutak > Tuning skutera

Piaggio NRG power dt

<< < (4/12) > >>

mrmadrma:

--- Citat: Tomi_ZG - 17 Kolovoz, 2019, 17:20:30 ---
--- Citat: mrmadrma - 17 Kolovoz, 2019, 15:50:09 ---preporucujem da mijenja CDI da bi mu se motor vise vrtio te time bi dobio i na krajnjoj brzini i na ubrzanju i na svemu,  naravno moze kupiti neko kinesko sranje koje mu nece pomoci a moze kupit i Area1 (njemacka kompanija sto pravi cdi itd). Naravno najbolja opcija (po meni) je da kupi CDI, spuh, rolnice i karburator, kasnije i prijenos.
A ako hoce nesto jace neki kit kao sto je Dr. Evo ili neki nisam neki fan malossijevih kitova ali eto nek stavi sta hoce ja sam mu ponudio.
Preporucujem kit zato sto toliko upgradea na 50cc...

--- Kraj citata ---
Cdi? Više se vrti i dobio bi na krajnjoj? Pričaš nebuloze,uz to čemu drugi karburator kad je serijski 17.5mm?

--- Kraj citata ---
Izvinjavam se nisam malo prokontao da je 17.5mm serijski moja greska
Pah iz iskustva to govorim jer kad sam promijenio cdi na skuteru vrtio mi je vise i dobio sam na krajnjoj dosta, svako ima svoje misljenje ja govorim iz iskustva, lijep pozdrav hvala na ispravljanju.

--- Citat: PchelaUbica - 17 Kolovoz, 2019, 17:40:01 ---Bome ni rolice/klizaci nisu isto.

Uglavnom dosta ljudi vozi dan danas malossi sport i nitko se ne zali . Upravo se zale na prijenos, tj multivar i doslovno  papanje rolnica za sto ti govoris da je tebi super od njih.
Svatko ima razlicita iskustva i naravno da ima tvornickih greski i nedostataka i kod skupljih i brendiranih proizvoda
Hvalio se i yasuni  pa ga ja vise nikad necu uzet

--- Kraj citata ---
3 klizaca ima na variomatu a 6 rolnica, ima ljudi koji to koriste u i za rolnice i klizace sto ja prvi ne shvatam ali eto

Tomi_ZG:
Na kojem si skuteru dobio krajnju sa drugim cdi-jem?

mrmadrma:

--- Citat: Tomi_ZG - 17 Kolovoz, 2019, 17:44:59 ---Na kojem si skuteru dobio krajnju sa drugim cdi-jem?

--- Kraj citata ---
Sym O2, 80 zakucava a prije 60 i nije mogao vise, kupljen je nov prije nekoliko godina i stajao u garazi i stavio sam mu 70cc kit, mitsuboshi remen, i promijenio ulje, ocistio tank i tako dalje

Takodje na Malagutiju F12 sam promijenio cijelu elektroniku i 95 po gpsu, prije 80 po gpsu, sportski auspuh dellortov 17.5mm malossi rolnice 50cc ac
Malagutija sam prodao a Sym je kod mene, imam sad ponudu od kolege za nevjerojatnih 8000kn Gileru Runner zadnju seriju 2016 god, da imam pare sada kupio bih ga odmah..

Tomi_ZG:
I kakve sad veze ima SYM cdi sa piaggio cdi-jem na kojem tu ljudi sa foruma voze midrace mašine koje se vrte po 12k okretaja?

PchelaUbica:
Ne kuzim sta si to promjenio od struje da natera minarelijja ac serijalu na 95 gpsa

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju