Tehnički kutak > Tuning skutera

Piaggio NRG power dt

<< < (3/12) > >>

Corector:
Yasuni R i multivar na Nrg poweru DT ide 102 po satu sto je dobrih 95gpsa. Jest da mu treba, ali zalaufa se. Naravno s originalnim karbom i cdiem. Jedino ovi novi od 2018.te su prica za sebe.

mrmadrma:

--- Citat: tdj595 - 17 Kolovoz, 2019, 16:58:06 ---Pozdrav,
Moze pitanje? Zasto niste obozavatelj proizvoda tvrtke Malossi s.p.a.?

--- Kraj citata ---
Pozdrav,
Najgori kit Malossijev je Malossi Sport 70cc barem koliko sam vidio, cilindar bude kao nov(zapanjujuce) a klip unisten nakon kratkog vremena, kolega je kupio taj set i razocarao se u njega, polinijev set prije toga mu je trajao 3 sezone uz redovno mijenjanje ulja i sve, a ovaj nakon pola sezone otisao, i to nije ni 1tkm napravio. Mozda je neka mana bila na tom setu mozda je te srece bio ali ja sam siguran da ja taj set necu uzimati nikad. Malossijeve rolice i prijenos i sve je odlicno, ako je prijenos 200e dobit cete za 200e ono sto prilici toj cijeni. Taj samo set se meni zgadio i nikom ga ne preporucujem od mene. Ipak nemojte me pogresno shvatit ali prije bih preporucio Dr. Evo koji je odlican set sa cijenom uz koju se prodaje nego taj set od 150e.
Lijep pozdrav

mrmadrma:
Naravno nisam ja neki najiskusniji nit mislim da jesam, neka neko ko koristi ili ko je koristio taj set kaze kakvo misljenje ima o njemu bas me zanima sad

Lijep pozdrav

Tomi_ZG:

--- Citat: mrmadrma - 17 Kolovoz, 2019, 15:50:09 ---preporucujem da mijenja CDI da bi mu se motor vise vrtio te time bi dobio i na krajnjoj brzini i na ubrzanju i na svemu,  naravno moze kupiti neko kinesko sranje koje mu nece pomoci a moze kupit i Area1 (njemacka kompanija sto pravi cdi itd). Naravno najbolja opcija (po meni) je da kupi CDI, spuh, rolnice i karburator, kasnije i prijenos.
A ako hoce nesto jace neki kit kao sto je Dr. Evo ili neki nisam neki fan malossijevih kitova ali eto nek stavi sta hoce ja sam mu ponudio.
Preporucujem kit zato sto toliko upgradea na 50cc...

--- Kraj citata ---
Cdi? Više se vrti i dobio bi na krajnjoj? Pričaš nebuloze,uz to čemu drugi karburator kad je serijski 17.5mm?

PchelaUbica:
Bome ni rolice/klizaci nisu isto.

Uglavnom dosta ljudi vozi dan danas malossi sport i nitko se ne zali . Upravo se zale na prijenos, tj multivar i doslovno  papanje rolnica za sto ti govoris da je tebi super od njih.
Svatko ima razlicita iskustva i naravno da ima tvornickih greski i nedostataka i kod skupljih i brendiranih proizvoda
Hvalio se i yasuni  pa ga ja vise nikad necu uzet

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju