Tehnički kutak > Tuning skutera
Gilera runner-Promjer lezaja radilice
ivanm:
nee! Lezajeve mozes ug
rijati na 50 stupnjeva u pecnici, a radilicu na -20 u skrinji na 24h i lezaji budu za cas skliznuli gore, malo ulja i bok. Onda sve skup na -20 opet prek noci a ujutro ugrijat dosjede na bloku sa fenom dobro podmazat i mora uskocit :)
funkyzg26:
za moj setup ja planiram uzet polini evolution ležajeve isto sa poliamidnim kavezom oko 400 kuna su dva komada tako da ih baš nebi po pečnicama stavljao i grijao , jel zna neko do koje temperature taj poliamidni kavez može izdržat
Iwo SR Tuono:
400kn za dva ležaja ::)
bespotrebno
uglavnom,
radilica u led jedan dan, drugi dan ugriješ ležajeve na 80 stupnjeva ako je čelični kavez, na 50-60 sko je poliamid, i onda SIGURNO idu na radilicu
kad se to obavi, stavi na sobnu temperaturu da se izjednače i nakon toga opet u led jedan dan, i onda treći dan to montiraš u zagrijane blokove na opet 80-90 stupnjeva
funkyzg26:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 05 Listopad, 2010, 22:52:27 ---400kn za dva ležaja ::)
bespotrebno
uglavnom,
radilica u led jedan dan, drugi dan ugriješ ležajeve na 80 stupnjeva ako je čelični kavez, na 50-60 sko je poliamid, i onda SIGURNO idu na radilicu
kad se to obavi, stavi na sobnu temperaturu da se izjednače i nakon toga opet u led jedan dan, i onda treći dan to montiraš u zagrijane blokove na opet 80-90 stupnjeva
--- Kraj citata ---
nije bespotrebno ti ležajevi su prilagođeni radu na jako visokim okretajima ,trajnost puno bolja od običnih poliamid , napravljeni baš za polini evo kiteve ,dok su ovi kaj vi u lagerosu kupujete su obični ležajevi :icon_tongue: , ti polini evo ležajevi su skf ležajevi isto al su napravljeni uz pomoč polinija po njihovim potrebama a evo kitevi se vrte jako jako brzo tak da j#bo 200kn više oču imat jebenicu od ležaja u bloku :frajer: , ovi evo imaju manje kuglica i veče su , oni obični imaju 10 komada dok ovi evolution imaju 8 kuglica u ležaju i prilagođena je unutrašnjost ležaja po čem idu te kuglice negdje sam čito da je napravljeno neš na unutrašnjsti da se poboljša trajnost ležaja uglavno bolesnoča od ležajeva :glasses9:
gumy:
šta si ti sad napisao bože dragi.
uglavnom, sve metode su ti opisane, ako imaš višak vremena radi kak ti je već rečeno, ako ne, možeš i prvo ubaciti ležajeve u blok pa onda radilicu i sve složit
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju