Tehnički kutak > Tuning skutera

Gilera runner-Promjer lezaja radilice

<< < (9/25) > >>

Iwo SR Tuono:

--- Citat: funkyzg26 - 05 Listopad, 2010, 23:08:31 ---nije bespotrebno ti ležajevi su prilagođeni radu na jako visokim okretajima ,trajnost puno bolja od običnih poliamid , napravljeni baš za polini evo kiteve ,dok su ovi kaj vi u lagerosu kupujete su obični ležajevi  :icon_tongue: , ti polini evo ležajevi su skf ležajevi isto al su napravljeni uz pomoč polinija po njihovim potrebama a evo kitevi se vrte jako jako brzo tak da j#bo 200kn više oču imat jebenicu od ležaja u bloku :frajer: , ovi evo  imaju manje kuglica i veče su , oni obični imaju 10 komada dok ovi evolution imaju 8 kuglica u ležaju i prilagođena je unutrašnjost ležaja po čem idu te kuglice negdje sam čito da je napravljeno neš na unutrašnjsti da se poboljša trajnost ležaja uglavno bolesnoča od ležajeva  :glasses9:

--- Kraj citata ---
a da, al nevidim smisla kad mi frend nekidan govori da je složo hondu sa skf poliamid i radilicom nekom, to je pred par godina bilo, naravno odmah je kit išao gore itd
uglavnom,danas taj motor ima 60 000km, treći kit je gore,a ti ležajevi radilica su još uvijek isti unutra tako da neznam o čemu ti pričaš

funkyzg26:
nema to veze niš ovi skf polini evoution poliamid su bolji od serijskih skf poliamidnih i to je činjenica robusnije kuglice , manje kuglica+veče kuglice=manje trenja u njima veča izdržljivost i rađeni po naruđbi polinija do 18000rpm , uglavnog bolji su od serijskih to je sve što mene zanima a ti stavljaj rođo kaj očeš ja znam kaj bum ja stavil  :icon_tongue:

zipst:
ako ces ih onako stavljat, nece na dobro :-X

Iwo SR Tuono:

--- Citat: funkyzg26 - 06 Listopad, 2010, 00:28:58 ---nema to veze niš ovi skf polini evoution poliamid su bolji od serijskih skf poliamidnih i to je činjenica robusnije kuglice , manje kuglica+veče kuglice=manje trenja u njima veča izdržljivost i rađeni po naruđbi polinija do 18000rpm , uglavnog bolji su od serijskih to je sve što mene zanima a ti stavljaj rođo kaj očeš ja znam kaj bum ja stavil  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---
valjda bude i kit neki pa da zavrti te ležajeve na 18 000 da bar rade svoj posao kako treba  :glasses9:

igor.sb:
glavni je, citam i ne vjerujem, koliko covjek moze biti pun gluposti

j#bo te polini evoluš lezajevi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju