Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Trip to Knin-Oluja-2019

<< < (13/13)

dacerovs:
Cudno je vidit Suhog da moze pratit nekog, ali se opet vidi kako DNA odleti na meduubrzanju.
Steta da ja nisam bi s vama, bar bi Dario imao s kim peglirat po magistrali, ovako vas je stalno cekao.

Sent from my iPhone using Tapatalk

gavranpero:

--- Citat: aragonY - 05 Kolovoz, 2019, 15:56:21 ---Dok sam vozio chinarellija naletio sam sa 60ak kmh na takav asfalt po prvi put i pocelo mi trzati volan lijevo desno kao da neko prebacuje tocak amo tamo i od tad mi je to trauma. Sad s runnerom sam isao sporo pa se malo pomalo oslobodio idem i po 80-85kmh, nema otimanja al osjetim da je skut nemiran odnosno leluja. Pa si mislim da nije mozda zbog guma jer su moje fabrika stanje    ;D

--- Kraj citata ---

Da, i meni se isto dešava. Sastružu cestu i kad upadneš u to, kao da si na šinama, jedino što stalno gume prelaze čas tamo, čas amo.  ;D

matija84m:

--- Citat: dacerovs - 05 Kolovoz, 2019, 17:52:40 ---Cudno je vidit Suhog da moze pratit nekog, ali se opet vidi kako DNA odleti na meduubrzanju.
Steta da ja nisam bi s vama, bar bi Dario imao s kim peglirat po magistrali, ovako vas je stalno cekao.

Sent from my iPhone using Tapatalk

--- Kraj citata ---

Peza je u fazi
Napokon peza dobro peglira. Ima dobru moc posle 90 gps-a. U nekim trenucima je peza isla 114 gps-a a to je dovoljno da preskace.

SF2 Freak:
Ma super je dionica. Dancek di si ti zaluto u videu DNA i Pug idu isto. NA ravnici jedan kraj drugog idemo.

Dns Skratio bocnu za 1mm cca i sada remen ide jos vislje na variomatu tak da bi sad jos bolje isao. Dodatno kaj sam ubio na tripu je centralni feder star 20g

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju