Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Trip to Knin-Oluja-2019

<< < (12/13) > >>

Corector:
Jaooooo blago vama imate s cim ispostovat Magistralu. Odricem se Runnera i apgrejdam Elystara da i ja mogu kulturno rubit magistralom!

3alfa3:

--- Citat: aragonY - 05 Kolovoz, 2019, 14:17:58 ---Al mi smijesno ovo s pocetka videa kad je suhi u full attacku a rade doleti pored njega i lagano pusti gas hahaha
Decki jel vama ne smeta taj zbruseni asfalt dok vozite? Ja skoro uvijek osjetim da mi skuter lagano zapleše dok se vozim po tom.  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
Tak isfrezani asfalt je samo neugodan ak se ne opustis,  ako ga ignoriras, vozis (skoro, al pricam o motorima koji idu brze od skutera) ko da nije takav. Cak, kad se naviknes na to, iskoristavas  i prednosti jer, gripa ko u prici u nagibu samo kaj je lelujavo i to treba izbit iz glave

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

aragonY:
Dok sam vozio chinarellija naletio sam sa 60ak kmh na takav asfalt po prvi put i pocelo mi trzati volan lijevo desno kao da neko prebacuje tocak amo tamo i od tad mi je to trauma. Sad s runnerom sam isao sporo pa se malo pomalo oslobodio idem i po 80-85kmh, nema otimanja al osjetim da je skut nemiran odnosno leluja. Pa si mislim da nije mozda zbog guma jer su moje fabrika stanje    ;D

3alfa3:
nije do guma nego ti kotaci upadnu u zlij#bove na cesti pa leluja.

j e b e n o  kak forum cenzurira rijec "z l i j e b o v i"  :toothy12:

matija84m:
Da da svaka cast kamermanu :icon_thumright:
Dobra je dionica za pegliranje samo ja nisam ni znal da se snima :dontknow:
Dobro je ispalo.
Ali bb je daleko van 70 konkurencije.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju